Втора поредно лято в Бургас плъзват румънски измамници, които се

...
Втора поредно лято в Бургас плъзват румънски измамници, които се
Коментари Харесай

Ако видите тези лица, снимайте ги и разпространявайте!

Втора следващо лято в Бургас плъзват румънски измамници, които се вършат на глухонеми, с цел да събират пари от благородни бургазлии. От началото на юни из целия град могат да бъдат видяни смугли съмнителни лица, които настояват, че събират пари за построяването на център за глухонеми, написа Флагман. Прикритието им е чудесно – те не знаят български, пробват се да внушат, че са глухонеми и подвеждат стотици бургазлии. Забелязани са, както в централната градска част, по този начин и по комплексите. Обичайната явка им е пред огромните хипермаркети, разкриха наши читатели.

Полицията обаче наподобява е безсилна против тях и не може да се оправи. Репортер на Флагман.бг обаче откри какво най-вече плаши румънците – гласност. Ако ги видите на улицата снимайте и разпространявайте! Това единственият метод, с цел да бъдат разобличени и спрени.

Призоваваме всеки, който забележи подлите румънски тарикати да ги снима с мобилния си телефон и да популяризира лицата им - през уеб сайтове, обществените мрежи и всевъзможен вид платформи. Така ще могат да доближат до оптимално необятен кръг от хора, които да спрат наивно да им имат вяра.

Измамниците са подвели стотици или може би хиляди бургазлии. Подлите им дейности един път вечно отхвърлят хората да имат вяра в благотворителни дела. Заради това е време да ги спрем!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР