Втора катастрофа възникна край Мездра, съобщи БНР. Инцидентът е станал

...
Втора катастрофа възникна край Мездра, съобщи БНР. Инцидентът е станал
Коментари Харесай

Втори пътен инцидент край Мездра

Втора злополука породи край Мездра , заяви БНР. Инцидентът е станал поради запушване, породено от първото произшествие от по-рано през днешния ден.

При втората злополука лека кола се е блъснала в цистерна, която е била спряла на място. Инцидентът е станал в платното в посока от Враца към София.

При втората злополука няма тежко потърпевши хора . Цистерната е била празна.

 Турски ТИР удари три автомобила с румънска регистрация Обновена
Турски ТИР удари три автомобила с румънска регистрация

Временно затворен е път Е-79 край Мездра

Стана ясно и че в резултат на първата злополука са потърпевши трима румънски жители - мъж, жена и дете. Те са настанени в незабавното поделение на болничното заведение във Враца.

Мъжът е в най-тежко положение. Той има фрактури по тялото и е с комоцио. Детето е с охлузни рани и строшен нос. Жената има фрактура на бедрото на единия крайник.

Припомняме, случаят породи сред ТИР с турска регистрация и три леки коли с румънска регистрация. Предполага се, че повода за произшествието е погрешно изпреварване на една от леките коли.

По посока от София към Мездра се е образувала колона от тирове , които са попаднали в задръстването, преди придвижването да бъде спряно и отклонено. Международният път ще остане затворен в региона до разчистването от авариралите коли.

От АПИ прецизираха, че придвижването в посока София става по обходен маршрут през Мездра - Роман - Златна Панега.

Движението на леки коли към Видин се реализира по обходен маршрут през Ребърково - Лютиброд - Челопек - Павлоче - Враца.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР