Втора жалба в Конституционния съд срещу промените в основния закон

...
Втора жалба в Конституционния съд срещу промените в основния закон
Коментари Харесай

СМЕШЕН БОЙКОТ: Хората на Слави срещу промените в Конституцията

Втора тъжба в Конституционния съд против измененията в главния закон на страната ще внесат народни представители от " ИТН " (ИТН). Това съобщи Станислав Балабанов от Има Такъв Народ.

Той изясни, че жалбата е подготвена и на следващия ден публично ще я внесат. " Чакаме да започва пленарния ден. Жалбата ще бъде подкрепена от сътрудниците от " Възраждане ", евентуално и от Българска социалистическа партия ", надява се Балабанов.

" Има Такъв Народ няма да предлагат хора и да издигат кандидатура за регулаторните органи, няма да " горим " наши хора.

Спомням си на тези съдружни препоръки в онази четворна 4 коалиция и опорката на Кирил Петков, че за регулаторите би трябвало да се изберат най-кадърните, най-подготвените, само че и тогава се договаряха подмолно. Корнелия Нинова стоеше комфортно в ръководството, тъй като и бяха дали обещание няколко регулатора ", напомни депутатът от Има Такъв Народ, представен от БНР.

Той даде обещание, че Има Такъв Народ в идващия парламент ще е още по-мощно показана и ще е различен образа на идващото ръководство. " Кирил Петков и Христо Иванов би трябвало да бъдат заличени от политическото пространство ", съобщи Балабанов в коментара си за работата на Народно събрание през 2024 година

Днес свършва ваканцията на Народното събрание (НС) и депутатите на следващия ден влизат в пленарната зала.

Балабанов още веднъж напомни, че изборът на регулаторите не е както би трябвало. " Като видите шефа на здравната каса, а Андрей Гюров в Българска народна банка е срещу закона.

Според Търговския указател той към момента се води част от Неправителствени организации и до неотдавна е бил в изпълнителния съвет на Политическа партия, което е нарушаване на кандидатурата и участието в Българска народна банка. Има и отчет на Изпълнителния съвет на Българска народна банка, който удостоверява, че Гюров е нелегално определен ", сподели Балабанов.

" Живеем в призрачен сън и желая да се събудим и като съпротива желаеме да приключим най-скоро ", надява се депутатът от Има Такъв Народ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР