Втора година Тенис клуб Радомир е изпълнил успешно проект по

...
Втора година Тенис клуб Радомир е изпълнил успешно проект по
Коментари Харесай

Тенис клуб Радомир реализира успешен проект

Втора година Тенис клуб Радомир е извършил сполучливо план по стратегия " Спорт за децата в свободното време ", осъществен с финансовата поддръжка на Министерството на младежта и спорта, оповестиха от общината.

Проектът е траял 6 месеца - 1 април до 30 септември. За този интервал Димитър Стоилов и Денислав Узунов-лицензирани треньори по тенис са обучили 20 деца от IV-ти, V-ти и VI-ти клас от ОУ " Хр.Смирненски " в Радомир,обособени в две групи.

" Създадохме прелестни условия за присъединяване на децата в спортни занимания по тенис в свободното им време ", разяснява Димитър Стоилов, ръководител на ТК-Радомир, треньор и началник на една от групите.

Заниманията през тези шест месеца са били безвъзмездни, защото финансирането е обезпечено от ММС и 10 % лично присъединяване на Търговска колегия. Включените в групите деца са взели участие с огромен интерес, защото този спорт не е застъпен в образованието им в учебно заведение по физическо образование и спорт. Всички участници са получили фланелки с логото на ТК-Радомир. На последното занятие са им били връчени документи за минали начално образование по тенис. Четири от децата, взели участие най-активно и постоянно в заниманията, са заслужили подарък тенис ракети и ще продължат трайно да посещават тренировките.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР