Вталяването с популярните инжекции за диабетици Оземпик е гарантирано, но

...
Вталяването с популярните инжекции за диабетици Оземпик е гарантирано, но
Коментари Харесай

Кои родни звезди отслабнаха с инжекции за диабетици?

Вталяването с известните инжекции за диабетици „ Оземпик ” е обезпечено, само че и доста рисково за здравето. Фолк певиците, които първи се втурнаха да отслабват с метода, към този момент „ берат плодовете ” от внезапното събаряне на килограми. Галена бе първата, която стартира да употребява „ Оземпик ”. Tя смъкна най-вече килограми и има най-вече здравословни проблеми. Смядовката три пъти е стигала до системи в болница, а повода са инжекциите за диабетици, научи Lupa.bg.

Фолк дивата не крие, че постоянно не се усеща добре и анулира участия, тъй като не може да се качи на сцената. Брюнетката смъкна над 15 кг, само че не с апетит и тренировки, а с рисковия способ. Разбира се, тя нито удостоверява, нито отхвърля тази информация, само че всички в сектора са наясно, че превръщането й в скелет се дължи на лекарствения артикул.

Тунингованата певица стартира да отслабва фрапантно преди съвсем две години и единствено за малко време се втали внезапно. Още през предишното лято Галена даваше тип, че е свалила десетина кг. От тогава до в този момент отслабването й продължава и не желае да спре.

Смядовката взима лекарство за понижаване на тежестта, съдържащо дейното вещество лираглутид, медикаментозно средство, което се употребява за лекуване на захарна болест. То е сходно на естествено създавания хормон, наименуван GLP-1, който се отделя от червата след хранене. Функционира, като работи върху рецептори в мозъка, контролиращи апетита, и по този начин ви кара да се чувствате по-сити и по-малко гладни. Това може да помогне да ядете по-малко и да намалите телесното си тегло, само че фолкаджийката много се поувлече със свалянето на кг.

Почитателите й се чудят по какъв начин се харесва единствено кожа и кокали, само че тя очевидно се гордее с тялото си. Въпросният медикамент, с който отслабва Галена, съставлява разтвор за подкожно инжектиране в корема, бедрото или горната част на ръката. Той се изписва с протокол, показан пред Здравната каса, на лица с диабет вид 2 – по една инжекция на седмица. Лекарството потиска апетита за сладко и по този начин води до незабелязано намаляване без мъчения.

Медикаментът не би трябвало да се смесва с алкохол, опиати и би трябвало да се пие доста вода. Тези условия са много сложни за част от звездите, които използват инжекциите.

За Галена е известно, че обича да си пийва по време на участия. Тя не се вслушала в препоръките да не пие, когато използва инжекциите и това довело да прилошаване и потребност от лекарска помощ. Тя на няколко пъти се е почувствала зле и се е наложило медици да я свестяват със системи.

Андреа също се е вталила благодарение на лекарството. Бившата на Кобрата си призна, че е пробвала инжекциите за диабетици, които в последно време са същински шлагер в светския хайлайф, само че ги употребила доста малко. Явно до момента в който й е прилошало. Именно Галена издала, че колежката й също отслабва с „ Оземпик ” и като нея е имала проблеми, само че не тъй като пие алкохол, а тъй като не приемала задоволително вода, настояват близки до двете чалга диви. Дехидратацията предиздвикала русокоската да се почувства зле и да потърси лекарска помощ. Преди време Андреа бе запитана дали е пробвала инжекциите на Галена. Блондинката възкликна: „ Не са нейни, всички към този момент ги употребяват... Имам поради май всички си ги поставят, доколкото знам. Опасни са по принцип, тъй като забравяш да пиеш вода. Аз също съм ги пробвала и в действителност би трябвало да не забравяш да пиеш вода и по-малко да хапваш, тъй като е рисково ”, изрече се някогашната на Кубрат Пулев по въпроса. Тя въпреки всичко съумяла да смъкне много кг с медикамента, които не успяваше в продължение на повече от 5-6 години. Вече е спряла да се боде, тъй като е осъзнала, че трайно вреди на здравето си. Заради тази мода за намаляване някои медикаменти за диабетици изчезнаха от аптечната мрежа. Двете фолк гърли не са единствените, които се лишиха от мазнините си с помощта на инжекциите с инсулин.



Андреа

Галена се похвалила на своя другар Азис какъв брой е удовлетворена от този способ за вталяване. Кралят на фолка също се изкушил да опитва лекарството, само че и на него не му понесло добре и решил да не рискува здравето и живота си, поради едната суетност.

Изпълнителят на „ Хабиби ” пък запалил своята приятелка и колежка Деси Слава, която от години води несполучлива борба с кантара. Ангелогласната певица съумя да се втали и не стопира да се радва на новото си тяло. Деси е доста щастлива с отслабването си, само че и внимава да не се увлече като вафлената брачна половинка.

Перфектната си фигура Деси Слава сподели във всичките си песни и клипове, само че се появиха подозрения, че може да се е вталява и чрез известни стратегии за видео обработка. При тв гостуванията и по време на участията й стана ясно, че в действителност се е вталила с над 10 кг., само че пределно има още за събаряне.



Деси Слава

Изпълнителката на „ Мъжете всичко желаят ” призна, че е отслабнала с лекарства, само че не пожела да разкрие тъкмо какви. От обкръжението на русокоската издават, че е понижила обиколките си точно с инжекции в корема. Въпреки че роди сина си Борис през декември, 2017 година, хитовата изпълнителка дълго време не можеше да смъкна насъбраните килограми по време на бременността. Това, несъмнено, се трансформира в мотив за периодически публикации, в някои от които се намекваше, че Деси Слава надали не похапва повече и по тази причина не отслабва. Тя разкри, че не яде доста, само че все пак не може да се отърве от непотребните кг. Е, към този момент съумя, като се надяваме да не стане 40 кг като Галена. 

Щерката на Глория Симона Загорова е закръглена от дете. Имаше моменти, когато успяваше да е по-стройна, само че за малко. След абитуриентския й бал стрелката на кантара вървеше единствено нагоре. Нещата напълно излязоха отвън надзор откакто роди щерка си Галина. В средата на тази година Симона се стопи безусловно за две седмици. Младото момиче се опита да внуши на феновете си, че е със спорт, само че на всички е ясно, че не е с тренировки. Според източник на вестника инжекциите на Загорова се слагат най-малко от няколко месеца от доктор Димитър Гугутков. Над 90% от клиентите на лекаря нямат здравна потребност от „ Оземпик ”, защото не са диабетици, а ги употребяват от суетност, тъй като страничният резултат на лекарството е внезапно намаляване. Официалната цена на лекарството в аптеките е 200 лв., а доктор Гугутков слага инжекцията фрапантно по-скъпо – за по 500 лв., дружно с разтвор от витамини и минерали. Срещу медика са подавани куп сигнали от негови сътрудници и пациенти, само че до този миг циничният му бизнес не е секнал. Почти всички фолк певици в столицата, които отслабват по този метод, са негови пациентки, които не осъзнават риска, който поемат, боцкайки се с рисковите инжекции.



Младата оперна певица Мила Михова също се възползва от метода за втялване на своите колежки от фолк сектора.

„ Взимам медикаменти за инсулинова устойчивост, не хапвам сред главните хранения, съвсем не пия алкохол ”, показа Мила в инстаграм, която я попитаха с какъв режим е съумяла да се втали по този начин фрапантно. Младата оперна певица не даде детайлности, само че за всички е ясно, че се е повлияла от новата мода в родния шоубизнес, при която за намаляване се одобряват лекарства, предопределени за диабетици и такива с инсулинова устойчивост. Дъщерята на оперната прима Дарина Такова и оркестрантът Огнян Михов не желае да разяснява тематиката. Даже удостовери, че ще е нетактично да разгласи лекарството, което взима, какъвто въпрос също имаше към нея. Младата оперна певица очевидно заобикаля тематиката и единствено загатва, че приема медикаменти. Затова пък, откогато смъкна много килограми, не стопира да се хвали с новото си тяло в обществените мрежи. Мила даже си направи няколко усъвършенствания по лицето и по този начин се освежи още повече.



И Мила Михова се стопи с инжекции

Последната, която се втали с инжекции за диабетици е Жени Джаферович. Гримьорката от години води люта борба с килограмите, подложи се ня няколко липосукции, постави си изкуствена преса на корема, само че отново беше над 70 кг за скромния й растеж от 1.65 см. Футболната брачна половинка към този момент е щастлива, че най-сетне е е слаба. Тя е смъкнала към 15-20 кг за няколко месеца.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР