Всяко за чудо за три дни. Е, във времето на

...
Всяко за чудо за три дни. Е, във времето на
Коментари Харесай

Коя е новата Instagram мания

Всяко за знамение за три дни. Е, във времето на интернет и обществените мрежи, чудесата могат да продължат и по няколко месеца. Наричаме ги трендове. Ако до неотдавна една от тях бе снимането на авокадо във всевъзможни пози и комбинации , то новият тренд към този момент набира мощ и е редно да влезем в час.

#plantporn е хаштаг, зад който към този момент има над 148 хиляди изявления. И непрестанно се усилват. А на всички тях виждаме единствено едно - цветя, цветя и отново цветя. Е, някой път в фрагмента се наместват и гордите им притежатели.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от K I M B E R L E Y A S T O N (@kingstreetjungle) на Сеп 16, 2018 в 10:23 PDT

Покрай зелената фикс идея в обществените мрежи към този момент има и отявлени инфлуенсъри, които ни подстрекават да създадем своето бягство от градската джунгла създавайки своя с десетки растения. Те от дълго време не са просто метод да пречистим въздуха в дома , само че и лесна и евтина опция да го декорираме по собствен усет и да го създадем по-инстаграмски.

 Домът ни, Instagram и по какъв начин да си паснат съвършено
Дом за най-малко милион лайкове

Само за фотография

Е, тук най-малко сме единомислещи, че сходни фрагменти няма да ни навредят , за разлика от други, съвременни до неотдавна - като рисковите селфита да вземем за пример.

Оказва се, че да заснемем съвършения кадър на едно растение не е толкоз елементарно, колкото си мислим. Но Кимбърли Алън има желанието да ни научи по какъв начин да го създадем и да трансформира манията по растенията в освен това от следващия хаштаг.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от K I M B E R L E Y A S T O N (@kingstreetjungle) на Окт 3, 2018 в 7:22 PDT

Ето и няколко съществени правила, в случай че желаеме и ние да качим фотография, под която да напишем #plantporn.

Светлината - най-добре е да бъде дневна. Ефектни фрагменти могат да се получат и в случай че си поиграем със сенките на растения с помощта на осветително тяло.

Минимализмът - И тук, както във от ден на ден посоки, водещият принцип е, че дребното е повече. Не ни би трябвало нищо друго в фрагмента, с изключение на вярно позиционираното растение. Можем да групираме разнообразни по тип, огромни и цвят растения, с цел да подчертаваме на тяхната различност.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от K I M B E R L E Y A S T O N (@kingstreetjungle) на Сеп 30, 2018 в 12:22 PDT

Саксиите и кашпите - Те са единственият аксесоар, от който нашите растения се нуждаят. И с тях наподобяват доста по-готино в Instagram. И можем да изразим персоналния си жанр, написа Daily Mail.

Филтрите - Когато приказваме за фотоси в Instagram, те са съвсем наложителни. С тях можем да създадем фрагментите на растенията още по-забележителни и да съберем още повече лайкове. Най-добре е да си поиграем с контраста, само че да не заличаваме естествените цветове.

 Как да аранжираме цветя
Как да аранжираме цветя

Ключът към красивия букет

Грижата - Разбира се, с цел да наподобяват добре растенията ни в профила в обществената мрежа, би трябвало да поставяме вярната грижа за тях. Никой няма да се израдва, в случай че сме си снимали увехналата палма, нали?! Друга детайлност, която е доста евентуално да забравим, е да изтриваме прахта от листата на цветята. Периодично, а освен за фотосите.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от K I M B E R L E Y A S T O N (@kingstreetjungle) на Юли 13, 2018 в 4:00 PDT

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от K I M B E R L E Y A S T O N (@kingstreetjungle) на Юни 8, 2018 в 5:20 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР