Всяко риалити шоу може да си мечтае за участник като

...
Всяко риалити шоу може да си мечтае за участник като
Коментари Харесай

Иво Димчев: Всяко шоу може да мечтае за участник като мен

Всяко риалити шоу може да си мечтае за участник като мен. Аз съм съвършеният състезател – или доста ме обичат, или желаят да ме обесят, отвърна провокативния актьор Иво Димчев, който скоро бе един от спечелилите в кулинарното риалити „ Черешката на тортата “ на въпроса дали би взел участие още веднъж в сходно предаване, написа България Днес.

 За мен скучното е най-интересно, тъй като тогава ме хващат лудите и стартирам да се развличам или да притеснявам леко другите. Попаднах на доста учтиви и интелигентни играчи, които имаха съществено хладнокръвие. Аз не съм от най-възпитаните и имам нулев самоконтрол . Но пък съм културтрегерка и ми е простено, прецизира хореографът по тази причина дали му е било любопитно или отегчително в шоуто.

Преди месец Димчев взема решение да снима видео за своя ария, неизвестно коя. Просто се надявах, че клипът с образния си материал ще е подобаващ все за някоя от песните ми. Пробвах над 10 и нито една не ми се стори подобаваща. Затова взех решение да направя парче особено за този клип, и написах SHOT. След Ковид, Баница, Шкембе, Водка и Феромони, беше време и на ария за всички положителни фотографи, споделя още Иво.     
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР