Всяко решение за уволнение или назначение на министър е задача

...
Всяко решение за уволнение или назначение на министър е задача
Коментари Харесай

Кирил Петков: Решението за уволняване или назначаване на министри взимат Денков и Габриел

„ Всяко решение за уволняване или предопределение на министър е задача на Николай Денков и Мария Габриел ”. Това съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков в коридорите на Народното събрание.  
Прочетете още
Той отбрани и Асен Василев за мненията му в сряда. „ Той сподели, че всеки министър би трябвало да си носи отговорността за дейностите. Каза, че в случай че бюджетът не бъде признат, той ще си подаде оставката. За други оставки не е приказвал ”, сподели Петков.

По отношение на Христо Хинков той упорства да се следва институционалността, а решението и отговорността ще го вземат Денков и Габриел, които могат да изискат оставката.

„ Борисов има лично мнение и го изрича по медиите. Колегите от ГЕРБ да знаят, че всяко решение се взима след лидерска среща, а самостоятелните медийни изяви нямат стойност ”, акцентира Петков.

Освен това сподели, че е бил в Брюксел и чака през декември да се придвижат нещата по тематиката „ Шенген ”.

„ Още нямаме за оповестяване положителни вести, само че виждам превръщане на огромна част от по-големите скептици. Надявам се, че декември може да имаме и добра вест ”, сподели Петков.

По отношение на анулацията на дерогацията, Петков сподели, че това би трябвало да стане от 1 март, тъй като е нужна подготовка за това.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР