Всяко посегателство срещу председателя на ДПС е посегателство срещу ДПС

...
Всяко посегателство срещу председателя на ДПС е посегателство срещу ДПС
Коментари Харесай

Ахмед Доган: Всяко посегателство срещу председателя на ДПС е посегателство срещу партията

„ Всяко посягане против ръководителя на Движение за права и свободи е посягане против Движение за права и свободи и неговите гласоподаватели “. Това съобщи почетният ръководител на Движението доктор Ахмед Доган в особено обръщение към депесарите, оповестиха от пресцентъра на партията. То бе прочетено от зам.-председателя на Народно събрание Филиз Хюсменова пред многохилядното голям брой в с. Медовец, където Движение за права и свободи означи годишнина от майските събития през 1989 година и уважи героите на демокрацията по време на така наречен „ възродителен развой ”.

„ Движение за права и свободи би трябвало да устои на политическите обрати на времето! А нашият ръководител господин Мустафа Карадайъ да продължава да ни съставлява решително, рационално и перспективно ”, безапелационен бе Доган.

Ето цялото обръщение на почетния ръководител на Движение за права и свободи:

Уважаеми господин Председател, скъпи депесари!

Преди всичко желая да ви поздравя по отношение на „ Майските събития “ през 1989 година. Вашият политически кураж в битката ни за главните права и свободи на индивида, постави началото на Демокрацията в България. Поздравявам ви за вашата безрезервност и решителност!

Второто, което желая да споделя с вас, са моите паники и терзания от най-новите изкривени форми на демокрацията в България. Има политически сили, които основават нови разграничителни линии и целеустремено подклаждат езика на омразата.

Една от ясните цели на тази разрушителна активност още веднъж е Движение за права и свободи и неговия ръководител господин Мустафа Карадайъ. Искам ясно да заявя: Всяко посягане против ръководителя на Движение за права и свободи е посягане против Движение за права и свободи и неговите гласоподаватели.

Движение за права и свободи би трябвало да устои на политическите обрати на времето! А нашият ръководител господин Мустафа Карадайъ да продължава да ни съставлява решително, рационално и перспективно “, декларира в посланието си Ахмед Доган.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР