Всяко посегателство срещу председателя на ДПС е посегателство срещу ДПС

...
Всяко посегателство срещу председателя на ДПС е посегателство срещу ДПС
Коментари Харесай

Доган даде знак, че има пълно доверие на Карадайъ

Всяко посягане против ръководителя на Движение за права и свободи е посягане против Движение за права и свободи и неговите гласоподаватели. Това съобщи почетният ръководител на Движението доктор Ахмед Доган в особено обръщение към депесарите. То бе прочетено от зам.-председателя на Народно събрание Филиз Хюсменова пред многохилядното голям брой в с. Медовец, където Движение за права и свободи означи годишнина от Майските събития през 1989 година и уважи героите на демокрацията по време на така наречен „ възродителен развой ”.

„ Движение за права и свободи би трябвало да устои на политическите обрати на времето! А нашият ръководител господин Мустафа Карадайъ да не престава да ни съставлява решително, рационално и перспективно ”, безапелационен бе доктор Ахмед Доган.

Ето цялото обръщение на доктор Ахмед Доган, почетен ръководител на Движение за права и свободи:

Уважаеми господин Председател,

скъпи депесари!

Преди всичко желая да ви поздравя по отношение на " Майските събития " през 1989 година.

Вашият политически кураж в битката ни за главните права и свободи на индивида, постави началото на Демокрацията в България. Поздравявам ви за вашата безрезервност и решителност!

Второто, което желая да споделя с вас
са моите паники и терзания от най-новите изкривени форми на демокрацията в България. Има политически сили, които основават нови разграничителни линии и целеустремено подклаждат езика на омразата.

Една от ясните цели на тази разрушителна активност още веднъж е Движение за права и свободи и неговия ръководител господин Мустафа Карадайъ.

Искам ясно да заявя: Всяко посягане против ръководителя на Движение за права и свободи е посягане против Движение за права и свободи и неговите гласоподаватели.

Движение за права и свободи би трябвало да устои на политическите обрати на времето! А нашият ръководител господин Мустафа Карадайъ да не престава да ни съставлява решително, рационално и перспективно.

Благодаря ви за вниманието!

Обичам ви!

Винаги ваш Ахмед Доган
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg