Всяко общество си има своите традиции - както в начина

...
Всяко общество си има своите традиции - както в начина
Коментари Харесай

Най-странните секс практики по света

Всяко общество си има своите обичаи - както в метода на живот, възпитанието на децата, по този начин и в секса. Но има места, на които тези обичаи са много любопитни, написа woman.bg.
В Нигерия бракът се уговаря в ранна детска възраст
Ролята на брака в Нигерия не е да събере в семейство двама обичащи се индивида, а да скрепи родовите връзки. Избирането на брачен партньор и брачна половинка става още в ранна детска възраст. Най-често се избира измежду родственици. Но все пак има късмет за брак по обич. За да се ожените за момичето, в което сте влюбен, би трябвало да съумеете да я откраднете по време на фестивала Гервол, без нароченият за неин мъж да ви усети. Успеете ли, бракът ви ще бъде приет от обществото.
В Непал дамите са общи
Ако момиче се омъжи за мъж с доста братя, братовчеди или други родственици от мъжки пол, всички те могат да се употребяват от тялото и любовта ѝ. Защото, съгласно традициите, тя се омъжва за цялото семейство и всички братя и мъже от фамилията имат равни права върху нея, написа trafficnews.bg.

В Папуа-Нова Гвинея момчетата стават мъже с много чудноват обред
Първо, когато станат на 7, момчетата се отделят от фамилията и живеят с връстници три години. Смята се, че по този метод се отърсват от въздействието на майките си. А с цел да станат същински мъже, момчетата би трябвало да пият от спермата на старейшините. Освен това знак за възмъжаване са още пиърсингът и пиенето на огромни количества захар от захарна тръстика, както и да си пускат кръв от носа всякога, когато жена им е в цикъл.
На остров Мангайа сексът е повдигнат в фетиш
На тихоокеанския остров Мангайа, когато момчето навърши 13 години, то си избира по-възрастна от него жена за секс гуру. Дамата има задължението да го научи на всички тънкости на любовната игра. Социалният статус на мъжа се дефинира точно от уменията му в леглото и по-конкретно от това какъв брой пъти може да свърши за една вечер и съумява ли да задоволи брачната половинка си. Що се отнася до девойките, обществото не ги жигосва, в случай че решат да вършат секс преди брака. Напротив, те са насърчавани да имат толкоз сътрудници, колкото е належащо, с цел да станат опитни и да си намерят най-хубавия брачен партньор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР