Всяко момиче си мечтае да срещне идеалният мъж, който да

...
Всяко момиче си мечтае да срещне идеалният мъж, който да
Коментари Харесай

Ако мъжът ви е сред тези зодии, извадили сте страшен късмет!

Всяко момиче си мечтае да срещне идеалният мъж, който да я обича и почита и с който да показа дните до края на живота си. И всяка си има своите показа за това по какъв начин би трябвало да наподобява той, написа jenata.blitz.bg.

Едни дами харесват стабилността и търсят индивида, който ще им я обезпечи. Други пък избират разнообразието и желаят всеки ден от живота им да е друг.

Идеалният мъж може да се роди под всеки зодиакален знак, споделят астролозите. А през днешния ден ще ви представим четирите зодиакални знака, които имат универсалния позитивен набор от качества, който ги прави прелестни съпрузи и татковци.

Рак - фамилен мъж и домошар

Ракът е основан за фамилен живот. В началото мъжът може да изпитва някакви подозрения, че е избрал подобаващата жена и да не стартира да й се доверява незабавно, само че последователно ще се научи да бъде индивида, за който половинката му е мечтала цялостен живот.

Раците отделят еднообразно време на кариерата и на фамилията си, балансирайки сред припечелването на пари и вниманието към децата и брачната половинка.

За Раците е значимо да черпят ентусиазъм от дамата до себе си. Ако тя не им разреши да оказват помощ вкъщи или да работят, някои представители на тази зодия от грижовни съпрузи мигновено се трансформират в непоносими мърморковци и лентяи.

Везни - познавач на хармонията

Непостоянният и свободомислещ мъж Везни се трансформира, незабавно щом откри своята сродна душа. Той става по-възрастен, по-отговорен и по-смел.

Везните в първите години от фамилния живот и след 10 години са двама изцяло разнообразни хора. Изключително значими техни качества са нетърпимостта към спорове и гъвкавостта в общуването. Именно това ги прави идеалните съпрузи за дами с сложен и твърдоглав темперамент.

Козирог - каменна стена

Жените на Козирозите с носталгия си спомнят първите години от тяхното другарство, изпълнени с непредсказуемост и пристрастеност. Козирогът дълго изпитва бъдещата си брачна половинка, само че когато направи избора си, той ще бъде правилен на жена си до гроб.

Козирозите рядко се трансформират, отделят доста време на децата, макар че от време на време са строги. Мъжете от тази зодия в никакъв случай няма да стоят без работа вкъщи. Те считат за собствен дълг да обезпечат всичко належащо за фамилията си.

До Козирога всяка жена се усеща предпазена. Той няма да разреши на никого да наскърбява околните му, макар че самият той от време на време ги наранява със своите думи.

Съпругът Козирог не приказва гръмки думи, той показва любовта си с честност и дейности.

Лъв - настойник и бранител

Годините са нещото, което вършат Лъвовете подготвени за ролята на татко и брачен партньор. Те би трябвало да се потвърдят като персона и да доближат своите върхове. Но щом срещнат любовта си и узреят за ролята на глава на фамилията, се трансформират в идеалните съпрузи.

Лъвът е великодушен, знае по какъв начин да печели пари и на драго сърце ги харчи за богатството на фамилията си. За него е значимо децата и брачната половинка му да не се нуждаят от нищо. Той обича децата си и отделя доста пари и време, с цел да развие техните гении.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР