Всяко момиче го прави… И съжалява хиляди пъти след това.

...
Всяко момиче го прави… И съжалява хиляди пъти след това.
Коментари Харесай

Момичета, никога не правете тези грешки

Всяко момиче го прави… И съжалява хиляди пъти по-късно. Какво да кажем – всички сме си патили, по тази причина не подминавайте препоръките на flagman.bg.

Мислите си: „ Все отново би трябвало да му дам късмет “

А по-късно идват мислите – „ малко е малоумен, само че пък е доста хубав “ или „ може да опитаме още веднъж “… и вместо незабавно да сложите завършек на взаимоотношенията си с въпросния „ малко малоумен “ субект, вие продължавате да задълбочавате връзката си с него.

Симулирате оргазъм

Поне един път в живота сте си симулирали оргазъм. И след това сте съжалявали… Няма изключения от това предписание, по тази причина по-добре в никакъв случай не го правете. Ако изпълнявате мимиките и стоновете по най-талантливия метод, тогава сте обречена. А да симулирате по време на секс със личното си гадже е истински автогол.

Напивате се и се обаждате на някогашния си

Единственото, което можем да създадем в тази обстановка е единствено да покажем разочарованата си физиономия и прочувствено да замълчим.

Отрязали сте си бретона

Да си отрежете бретон е еднакво на змия, която се самоизяжда откъм опашката. Или по-скоро като хтонично страшилище, което в никакъв случай няма да почине. И се стартира – подстригвате – " не е задоволително дълъг " и чакате да порасне. Тъкмо порасне – " доста е дълъг, пречи ", би трябвало да го отрежете. И тази история няма край… и идва въпросът: „ Господи, какво си предизвиках?! “

Правите си татуировка

" Господи, какво правиш??? "

Давате огромна сума пари на заем на най-хубавата си другарка

Всички знаят, че най-хубавият метод да загубиш другар е да му дадеш пари назаем. Ключовата дума е „ заем “ и с нея идва краят на другарството. Но по какъв начин да откажете? Та, тя ви е най-хубавата другарка! Да, има единствено един излаз – дайте ѝ парите. Не говорете непотребни приказки. Просто ѝ дай парите – тъкмо толкоз, колкото сте подготвена да загубите вечно. И ги забравете още сега, в който ги дадете. Само по този начин можете да запазите другарството си. Така или другояче – в случай че ги върне – ще се зарадвате, а в случай че не – най-малко няма да се разочаровате.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР