Всяко лято си има нови герои и нови хитови парчета,

...
Всяко лято си има нови герои и нови хитови парчета,
Коментари Харесай

Кой е Djaany, който разцепи нета с "Без лед"

Всяко лято си има нови герои и нови хитови части, които звучат от всеки плаж и бар. Е, този сезон това несъмнено беше „ Без лед “ на Djaany.

Песента има 1,092,316 гледания в тубата, а лайковете и доближават до 20К. Готиното трикче красиви девойки в TikTok да се снимат и пеят елементи от парчето също изигра голяма роля, тъй като откогато „ Без лед “ влезе в обществената мрежа – почитателите напряко полудяха по нея.

Виж още: Витамини не желае, пари приема: Катрин Йорданова е секси момиче на Playboy

Джани е от Люлин и рапира главно за kartelarecords, като го виждаме на участия със Спенс и с други видни хип-хоп митове. Предишните му части обаче нямаха нищо общо с „ Без лед “. Редене, бързи рими, недопечен и тежък рап бяха нещата, които чувахме от него до тук.

Виж още: Странни имена: Звездите, които кръстиха децата си по фрапантен метод!

На 359 Hip Hop Awards, той завоюва наградата за MC на годината, като го видяхме издокаран в моден костюм и елегантна визия. Djaany се закани, че ни е подготвил още доста изненади, а новото му парче GRRT, което пусна на 1 септември към този момент е номер 5 в трендинга. Май изгрява огромна звезда, само че ще забележим до къде ще стигне тя.

Изображение: https://www.instagram.com/djaany_kartela/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР