Всяко хубаво нещо си има край! В неделя, 18 април,

...
Всяко хубаво нещо си има край! В неделя, 18 април,
Коментари Харесай

В неделя можете да направите последно ски спускане за сезона на "Мальовица"

" Всяко хубаво нещо си има край! В неделя, 18 април, ще сложим завършек на един необикновено трогателен ски сезон, " сподели Янко Аврамов от " Мальовица ".От началото на зимата новите наематели на ски оборудванията в " Мальовица " призоваваха българите да практикуват зимни спортове навън. Според тях спортните действия на чист въздух са най-хубавият метод както да сме физически дейни, по този начин и да се предпазим от ковид.

От " Мальовица " разчитаха да привлекат феновете на планината освен с хубостта на Рила планина, а и с извънредно конкурентни цени както на ски услугите, по този начин и за хотелско настаняване в неотдавна актуализирания хотел " Мальовица ", който се сгушил измежду борове на метри от ски пистите.

" Не пропускайте последните шансове за необикновено зимно премеждие на промоционални цени на целодневните въжен превоз карти, " сподели Аврамов.

Янко Аврамов оцени ски сезон 2020/2021 като " сполучлив ", без значение от наложените противоепидемични ограничения, които имаха въздействие върху всички браншове, а безспорно един от най-засегнатите е туристическият.

" От името на целия екип на " Мальовица " благодарим на всички гости и фенове на зимните спортове за гласуваното доверие! Благодарение на Вас ски сезонът беше в действителност специфичен! Ще Ви чакаме горе с доста изненади и през лятото! " моли Янко Аврамов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР