Всяко едно цвете има своята енергия, която бива свързана с

...
Всяко едно цвете има своята енергия, която бива свързана с
Коментари Харесай

Какво цвете да подарите на любимата си, според зодията?

Всяко едно цвете има своята сила, която бива обвързвана с разположението на звездите и зодиакалните знаци. Ако желаете да изненадате обичан човек и да му поднесете съвършеното цвете, което да поръси сетивата му с магичен прашец, то в този момент ще научите какво да бъде то.
Овен
Овните постоянно бързат за някъде. Животът им е динамичен и нормално не им остава време, в което да се грижат за цветя. Ако сте решили да ги зарадвате със саксийно цвете, най-добре заложете на такова, което се отглежда елементарно. Можете да им подарите бегония или зелена лилия. Маковете и гладиолите ще ги накарат да се усещат по специфичен метод и откровено ще благодарят за благия жест.

Телец
 Какво цвете си съгласно зодията Какво цвете си съгласно зодията
Докато множеството хора знаят кои са най-характерните черти за тях съгласно зодиака, какво харесват, какво не харесват, даже кои цифри им само че...
Те са с изострена сензитивност към красивите неща в природата. Обичат да отглеждат цветя и нормално се насочват към тези, чиито цветове са наситени и пъстри. Обожават зюмбюл или теменужки. Като, че ли те им влияят по най-специален метод.
Близнаци
Те са хора, на които всяко ново занятие им омръзва прекомерно скоро. Закачливи са като манталитет, само че пък не са фенове на развъждането на цветя. Предпочитат непретенциозните такива, за които не се постанова да поставят прекалено много грижи. За тях съвършените растения са маргаритки и бели хризантеми.
Рак
Твърде интровертни и елементарно раними, раците обичат цветятата, тъй като те им влияят успокояващо. Способни са да се грижат даже за най-претенциозните типове, без това да съставлява компликация за тях. Силно превързани съм към лалетата и божурите.
 Рожденото ви цвете издава характера ви Рожденото ви цвете издава характера ви
Знаете ли, че си имате цвете съгласно месеца, в който сте родени? Ако сте забелязали, че имате желания към рози или пък макове, ве...

Лъв
Това е най-яркият зодиакален знак. Те постоянно залагат на нереалните и нетрадиционни растения. Подарете им слънчогледи и това ще ви приближи доста повече до същността на Лъвовете.
Дева
Родените под този знак изпитват същинско почитание към дребните елементи. С каквото и да се захванат, те го изпипват до най-дребния подробност. Подарете им фрезии, сини теменужки или лалета. Това са техните цветя!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР