Всяко едно състезнание е като контролно преди олимпиадата, категорична е

...
Всяко едно състезнание е като контролно преди олимпиадата, категорична е
Коментари Харесай

Маевска: Всяко едно състезание е контролно преди олимпийските игри

Всяко едно състезнание е като контролно преди олимпиадата, безапелационна е бронзовата медалистка от Рио де Жанейро Михаела Маевска, която сега е помощник-треньор на ансамбъла.

Тимът ни в състав Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Ерика Зафирова и Стефани Кирякова показа новата си хореография по време на интернационалния шампионат " Жулиета Шишманова ", а идната седмица ще се бори за златото на Световната купа в София.

" За нас е доста значима в този момент първата изява на Световната купа в София, с цел да забележим къде се намираме на международно равнище, дали ще ни одобрят композициите, тъй като ние не сме играли на никое място, до момента в който другите тимове съумяха да вземат участие на няколко надпревари. Натоварено ще е, само че за нас всяко едно съревнование е контролно преди олимпиадата. ", разяснява Михаела Маевска, която е помощник-треньор на ансамбъла.

Грацията на клуб " Авангард " Никол Тодорова завоюва многобоя при девойките старша възраст и завоюва два златни медала с топка и бухалки, сребро на обръч и бронзов орден с лента.

До късно довечера продължава многобоят при дамите, където в конкуренция за наградата " Жулиета Шишманова " на килима в спортна зала " Младост " вземат участие съвсем всички национални състезателки.

" Преживяхме една доста тежка година. Това, което се случваше, всяко едно прекъсване се отразяваше както душевен, по този начин и физически на състезателите ни, само че успяхме да ги мотивираме и те да продължат. ", сподели Бранимира Маркова - основен управител народен тим жени-индивидуално.

Турнирът в Бургас се организира без аудитория, при засилени противоепидмични ограничения.

Световната купа по художествена гимнастика може да гледате директно по RING, на уеб страницата btvnovinite.bg, както и на платформата VOYO.BG. В неделя (28 март) финалите на обособените уреди ще бъдат излъчени и директно по bTV!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР