Всяко дете може да напише писмо до любимото си животно

...
Всяко дете може да напише писмо до любимото си животно
Коментари Харесай

Зоопаркът във Варна ще покаже какво правят животните, кани децата да им напишат писма

Всяко дете може да напише писмо до обичаното си животно в зоопарка, да нарисува картина, да напише роман или стихотворение, които да качи като известия във фейсбук страницата на зоокъта.

Инициативата разгласи Иванка Стоянова, шеф на зоокъта във Варна. " Искаме да бъде потребни за малчуганите, които не могат да ни посещават. Обещаваме, че изпратените писма ще бъдат прочетени на получателите и ще бъдат оповестени в страницата ни ", сподели тя. 



Екипът на зоопарка е подготвен и с друга самодейност - да излъчва онлайн фрагменти от всекидневието на питомците. Първото включване онлайн ще бъде в неделя – 29-ти март, от 11 часа, когато ще може да се следи по какъв начин се хранят розовите пеликани. Служителите на зоопарка ще опишат забавни обстоятелства за красивите птици. Всеки другар на животните и птиците ще може да гледа историите в страницата Зоопарк Варна/Varna ZOO.



PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР