Всяко делене на дясното е услуга за ГЕРБ и БСП,

...
Всяко делене на дясното е услуга за ГЕРБ и БСП,
Коментари Харесай

ДБГ поиска да ги пуснат в дясното обединение

Всяко разделяне на дясното е услуга за ГЕРБ и Българска социалистическа партия, които единствени имат изгода от такова. Това съобщи през България он еър Димитър Делчев, ръководител на „ Движение България на жителите “.

Според него в обединяването на десницата има място и за неговата партия.

" Обикалям страната и виждам какво се случва. Хората от Съюз на демократичните сили, Да, България, ДСБ, Български земеделски народен съюз и жителите желаят обединяване на десницата. Ако тръгваме да разрушаваме монополола на ГЕРБ по места и да освободим България от корупционната взаимозависимост, това няма да стане с ново разделяне ", безапелационен бе Делчев.

Той разгласи и че ще приказва с всеки, който желае да се бори за тази смяна.

В неделя ДСБ, " Да, България ", ДЕОС, " Зелените " и Български земеделски народен съюз оповестиха, че ще създадат общо обединяване против " превзетата страна ". И пропуснаха да поканят ДБГ и Съюз на демократичните сили в новия дясноцентристки формат.

" Необходим е нов метод на мислене и почтен диалог за партньорството и морала в дясно. Трябва доста да се внимава с слагането на изискванията от хора, които са били министри на Борисов ", сподели Делчев, очевидно визирайки Христо Иванов, който бе министър в кабинета Борисов-2.

Според него в последна сметка здравият разсъдък ще надделее над дребните лидерски искания и поради желанието на хората по страната да работят дружно за разбиването на модела на ГЕРБ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР