Всяко чудо за три дни - случващото се бързо ще

...
Всяко чудо за три дни - случващото се бързо ще
Коментари Харесай

Къде се покри сводникът Ахмед след сексскандала? ВИДЕО+СНИМКИ

" Всяко знамение за три дни " - протичащото се бързо ще отшуми, само че дали ще бъде забравено?

В края на месец април, при изключителна интервенция антимафиотите от Главна дирекция „ Борба с проведената престъпност” задържаха четирима души, единият от които е престъпно проявен, а прокуратурата от години е осведомена с него и осъществяваната от него активност.

Разследващите тогава разкриха, че става дума за незаконна група за трафик на хора за полова употреба. Претърсени са били 7 адреса, на които са открити и конфискувани компютри, преносими компютри, телефони, бележници с имена и суми, документи за парични преводи, албуми с еротични фотоси и диапозитиви.

Набирани са " жертви " от мъжки пол сред 14 и 24 година, най-вече спортисти от школи по битка и с невисок обществен статус, които са проституирали в разнообразни европейски страни - Англия, Швейцария, Франция, Германия и Дубай (ОАЕ) и други. Там момчетата били предлагани в известни уеб сайтове и приложения за запознанства и срещи от съкровен темперамент.

За първи път в GlasNews.bg Ви демонстрираме по какъв начин наподобява един от профилите на " работещите момчета " в едно от приложенията, в които оферират секс услуги. В описанието към профила, момчето се показва с непознато име и споделя, че е на 20 години, разказва и част от " заниманията ", които предлага, както и съответната сума за тях. Категоричен е, че времето за него е скъпо, по тази причина упорства единствено за съществени оферти. Леонардо, с което име се показва младото момче, споделя още, че всички негови оповестени фотоси са изцяло действителни.

Бърза инспекция демонстрира, че повече от 30 000 са записаните консуматори във въпросното приложение, което се трансформира в най-популярната платформа, предлагаща компаньонски услуги в целия свят. И не си мислете, че единствено момчетата на Ахмед Али могат да бъдат открити тук, в приложението попадат и доста други български жители, за които специалността жиголо е метод на живот.



След спецакцията на ГДБОП, първо в GlasNews.bg Ви показахме престъпно проявеното лице, сутеньорът Ахмед Мюмюн Али, можете да го срещнете и под псевдонима Каролина, както и с името Адриан. Той става известен в медийното пространство около скандални журналистически разкрития, свързани с кухи кастинг организации, посредством които биват ужилени хиляди млади претенденти за популярност.

За Адриан, някогашният член на Народното събрание, Цветан Цветанов, в изявление през 2010 година, споделя следното: " Въпросният е престъпно проявено лице, съден за измами и педофилия. "

Още по тематиката прочетете тук:

В идващ материал Ви запознахме и с неговия бохемски живот - той не се тормози да показва разточителен метод на живот в обществените мрежи, където залива почитателите си със фотоси от своето първокласно жилище, снима големи пачки с пари, до момента в който пие утринното си кафе, сервирано в златен поднос, фотографира и обичаните си 24-каратови златни украшения.

Бонус видео: На фрагментите се вижда по какъв начин Ахмед Али (с черния спортен екип на Philipp Plein) обсипва с тлъсти пачки свои " другари " под звуците на мазна чалга ария. Това се случва в жилището на Ахмед.

Според осведомени, съвсем всяка вечер жилището му се превръщало във вертеп на закъсали за пари мускуляги, както и леговище на търсещи заслон.



През април от профилираната прокуратура излезнаха със известието, че ще внесат в Специализирания углавен съд искане за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за всеки от забърканите в сексскандала...

И още нещо - Кастинг организацията за модели с името " Българска камара за филми, телевизионни продукции и музикални клипове ", зад която се крие Ахмед Али, както стана ясно от следствие на bTV преди години, продължава да бъде с деен статус в Търговския указател онлайн и към днешна дата. Защо ли?

Междувременно екипът на GlasNews.bg научи, че през годините " кастинг организацията за модели " сменя имената си много постоянно. Ето по какъв начин: Профимедия ЕООД, Евро стратегия – Моят профил ЕООД, Ред моделс ЕООД, Регистрация България ЕООД, Дворец на хубостта ЕООД, Рекламна кино къща Златен Лъв ЕООД, Българско продуцентско, кино и рекламно студио за звезди Златният Лъв ЕООД, Вижън Интернешънълс ЕООД, Фреш Фешън ЕООД, Медия Груп ЕООД и към днешна дата - Българска камара за филми, телевизионни продукции и музикални клипове ЕООД - всички изброени наименования са на една и съща компания, зад която стоят едни и същи хора - основно къдравелкото Ахмед Мюмюн Али.

Промяната в името на компанията не е инцидентно - то се случва в моменти, в които стартира да се шуми към лъжливата скица. Просто казано - остарялата скица в нова опаковка.

" Бизнесът в никакъв случай няма да секне. След предаването името на компанията отново ще бъде заменено. За положителното име. Да е ОК. ", това споделя искрено и без терзание самият Ахмед Али през 2018 година, евентуално и към този миг е на същото мнение.



Къде се покри Ахмед Мюман Али след сексскандала?

Няколко дни откакто на въпросното лице му изтече мярката за неотклонение " задържане под стража " и той получи достъп до мобилното си устройство, Ахмед Али побърза да деактивира персоналния си Facebook профил. Акаунтът му в Инстаграм пък го заключи и до него имат достъп единствено избрани консуматори. Дали господин Мюмюн се е тормозил от голямото медийно внимание, което получи, къде и за какво се покри, в случай че е толкоз почтен, той и бизнесът му за милиони, можем единствено да гадаем.

Приближени до Ахмед, Адриан или Каролина (кой знае с какъв брой още имена се представя), споделят следното: " Ахмед Али не се крие, той просто не се демонстрира. Нито на обществени места, нито на никое място. ". Е, очевидно има за какво.



" Нищо чудно отново да му се размине, доста пъти е арестуван и пускан... все някой различен обира пешкира, поради него! ", гласи коментар на консуматор из обществените мрежи.

Макар и неузаконен в страната ни, бизнесът с проституция генерирара милиони левове оборот месечно. Професията е антична съвсем колкото цивилизацията, постоянно е имало и ще има кой да я упражнява, както и кой да я поддържа с финансови средства. В битката за самун и " клиенти " се състезават идентичен брой мъже и дами, с тази разлика, че дамите са по-евтини, а мачовците продават конвой услугите си по-скъпо.

Напомняме, че трафикът на хора в международен мащаб съставлява съществено нарушаване на човешките права и е обвързван със корист с човешкото достолепие.Като форма на проведена престъпносттой подкопава главните правила на законовия ред и демократичните стандарти на обществото.Транснационалният темперамент на явлението изисква обединените старания на всички ангажирани с казуса институции на национално, районно и интернационално равнище.

От GlasNews.bg продължаваме да следим тематиката!

Припомнете си тези следствия:
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР