Всякакви прозвища са ми слагали в годините, най-често са ме

...
Всякакви прозвища са ми слагали в годините, най-често са ме
Коментари Харесай

Ревизоро: Един депутат и добре, и зле да работи, накрая го правят министър

„ Всякакви прозвища са ми слагали в годините, най-често са ме обиждали, несъмнено. Но вижте, един народен представител и добре, и зле да работи, най-после го вършат министър ”. Това сподели пред публицисти в Народното събрание новият министър на околната среда и водите Емил Димитров, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Минути преди да приказва през публицистите новият екоминистър постави клетва в пленарна зала. Депутатите го избраха за поста на Нено Димов, който е в ареста, с 111 гласа “за ”. 95 депутати гласоподаваха срещу, нямаше въздържали се. “Воля ” напусна залата още преди гласуването.

Като министър на околната среда и водите Емил Димитров сподели, че ще делегира отговорности за всички и ще диря лична отговорност. “Надявам се да сложа верните хора. Не отивам с желание да съм метла, каквато и да било – синя, алена, жълта. Искам мандатът ми да мине обикновено и да има резултати и да оказа помощ на всички сътрудници, които са ангажирани с рецесията в Перник. Ще си слага за цел да схвана какво се е случвало, най-малкото, с цел да не се повтори с различен язовир ”, уточни той.

Попитан дали ще има самобитна проверка, да се види има ли още отговорни по веригата, Ревизоро сподели, че не е негова задача, а е задача на прокуратурата, само че несъмнено, че ще си сложи за цел да разбере какво се е случвало.

За това какво ще направи по отношение на водната рецесия в Перник, той напомни, че първо има двама министри, които са изпратени от премиера на място. „ Нали разбирате, че аз не мога през тяхната глава да отида да си върша самоволни дейности. Премиерът е този, който ще дефинира кой екип по кое време и къде да върви да работи. Разбира се, че ще се срещна с казуса, най-малкото, с цел да не се повтори на други места ето по този начин, в последния миг да го разберем, би трябвало да го знаем навреме ”, сподели новият министър. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР