Всякакви опити за предварителни внушения и манипулиране на следствието за

...
Всякакви опити за предварителни внушения и манипулиране на следствието за
Коментари Харесай

Румен Петков: Внушения и манипулиране на следствието за инцидента на Струма са недопустими

Всякакви опити за предварителни внушения и манипулиране на следствието за случая на " Струма ", са неприемливи. Това съобщи водачът на АБВ.

" Първо, бездънен реверанс и съболезнования пред жертвите, пред околните на жертвите оная нощ. Държа да подчертая, че нашата съпричастност не е официална. Това е човешка покруса, голяма по мащаб, сподели той.
Румен Петков: Булгартрансгаз е главен участник в изборния развой
" Да чуят всички: Булгартрансгаз е главен участник в изборния развой ". Това разгласи водачът на АБВ Румен Петков пред публицисти, след кат...

Петков изрази вяра, че тази покруса няма да бъде употребена за политически спекулации. " Това не го заслужават жертвите и техните близки ", акцентира той. По думите му, националните ни ползи ни задължават за две неща - грижа, гарантиране на здравето на настанените в " Пирогов ", всичко, с което можем да спомагаме на околните и следствие, което да ни даде истината.

" Чест прави на шефа на следствието и зам.-главен прокурор Борислав Сарафов за ясната и безапелационна позиция, която зае ", акцентира Петков. " Появиха се тук и там всякакви самозванци под формата на специалисти, включително за голямо страдание и едни нелепи разсъждения от страна на районния министър Комитова - би трябвало да забележим пътната настилка, отношението на пътната настилка към злополуката.. ", означи той. Петков акцентира, че има разследване, това разследване работи по версии.

Той е безапелационен, че опитът да се внуши на околните, че страната ни, е отговорна за случая, е недопустим.

По този мотив, член на ИБ на АБВ и представител на партията в КП „ Българска социалистическа партия за България “ в преговорния развой в бранш " външна политика ", обърна внимание на изрече на представителя на основния прокурор по случая. " Г-жа Сийка Милева (говорител на основния прокурор) си разреши пред публични представители на Република Северна Македония да приказва за Северна Македония. Това е жестоко тъпчене на нашите ползи, защото Северна Македония е географско разбиране. Нашата страна неведнъж е упорствала пред държавното управление на южната ни съседка да изпрати меморандум до Организация на обединените нации, в който да бъде ясно очебийно, че понятието " Северна Македония " в диалозите се отнася за политическото понятието Република Северна Македония, а не за географското, което включва част от България. Това непремерено изявление приказва или за непознаване на казуса, което е непростимо, или за наливане на мелницата в македонизма, или че това не е представител, а е говорилня. Смятам, че това е една груба политическа неточност, която евентуално ще бъде употребена ", разяснява Кючуков.
Румен Петков прикани договарящите да приказват между тях, а не на публиката
Участниците в договарянията за бъдещото ръководство да приказват между тях, а не на публиката. Този апел насочи към договарящите лидеръ...

Като участник в договарянията за бъдещо ръководство, той прикани за дейна външна политика, в отбрана на националния интерес и на българската стопанска система.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР