Всякакви изказвания на всякакви политически лидери за сключване на коалиция

...
Всякакви изказвания на всякакви политически лидери за сключване на коалиция
Коментари Харесай

Трифонов: Изказванията за сключване на коалиция след изборите са абсолютна импровизация

Всякакви изявления на всевъзможни политически водачи за подписване на коалиция след изборите са безспорна импровизация. Отговорност за това могат да носят единствено хората, които изричат тези неща. Това написа във Фейсбук ръководителят на " ИТН " Слави Трифонов.

 

Естествените сътрудници са тези, които бяхме в „ сглобката “, плюс Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ, сподели пред публицисти в Народното събрание ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов по-рано през днешния ден.

 

Не съм водил никакви диалози с водачи на никакви други политически партии. Нито с Бойко Борисов, нито с който и да било различен, добавя още Трифонов.

 

" Всеки, който се изрича сега, за неща, които ще се случат след изборите, си измисля и ще си носи следствията за това, което ще се случи след това. Трябва да минат изборите, да стане ясно в тази ненормална ситуация как ще гласоподава суверенът и в случай че има каквито и да било диалози - те ще се водят по-късно ", написа още той. 

 

 

„ Ще бъда доста съответен: едвам когато станат ясни резултатите от идните избори, едвам тогава може да се отговори на въпроса - ще има ли опция за постоянно държавно управление или не?


Мисля, че съм безапелационно явен и поучавам всички публицисти и политолози да обръщат внимание на думите ми, тъй като аз, за разлика от доста други общественици, постоянно си държа на думата!, приключва Трифонов.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР