Всякакви Баш Майстори опъват кабели по улиците и тротоарите, по

...
Всякакви Баш Майстори опъват кабели по улиците и тротоарите, по
Коментари Харесай

Спаси София: Баш Майстори опъват кабели, София е разграден двор

Всякакви " Баш Майстори " опъват кабели по улиците и тротоарите, по парапети, огради, стълбове и шахти, а обектите всеобщо се свързват към мрежите със самоделни решения на око. Разграденият двор, в който Йорданка Фандъкова и ГЕРБ трансфораха града ни освен, че утежнява градската среда и основава условия за чутовна корупция, само че към този момент дава и жертви – освен това измежду децата на София. Това разясниха от Спаси София във връзка гибелта на 16-годишно момче, породена от токов удар.

„ Настояваме Йорданка Фандъкова да разпореди осъществяването на цялостна инспекция на законността на всички преместваеми обекти на територията на Столичната община. Вече изпратихме стимулирано искане до кмета от името на общинския консултант Борис Бонев “, показаха още от организацията.

Масово Главният проектант и районните администрации класифицират преместваеми обекти като “мобилни търговски съоръжения”, “слънцезащитни тенти “ и “ветробрани “, с цел да заобиколят процедурите, с цел да понижат цената на наемите им и да избавят притежателите им от съответния надзор и наказания.

А наказания има – на хартия, санкциите за нарушавания или нелегално сложени обекти са до 50 000 лева На процедура, наложените санкции са КРЪГЛА НУЛА.

В паркове като Борисовата градина, Южния парк и други има десетки изцяло противозаконни обекти.
Дори законните обекти са цялостни с нарушавания като постоянно се разполагат на неправилни места и заемат повърхност, неведнъж надхвърляща позволената.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР