Всяка зодия е уникална и има специфични неща, които могат

...
Всяка зодия е уникална и има специфични неща, които могат
Коментари Харесай

Какво вбесява различните зодии?

Всяка зодия е неповторима и има характерни неща, които могат да я изкарат отвън нерви. Ето какво може да те вбеси съгласно зодията:

Овен – Чакането е нещото, което може безусловно да го вбеси. Да чака на опашка, да зависи от снабдители, или отговорите на въпросите му идват със закъснение – това ще го накара да пощурее от нерви.

Телец – Нервите му са здрави, само че едно пренасяне може да ги опъне до краен лимит. Цялата ангария с пакетирането, разопаковането и опознаването на новото място и ситуацията го ядосват до краен лимит.

Близнаци – Рутината е способна да го съсипе. Той ненавижда да се движи по график и да му се постанова да идва в точния момент.

Рак – Една разлъка може да съсипе всеки, само че при Рака това е животозастрашаващо. Периода на възобновяване при тях е доста по-дълъг от този на останалите, а страданието, което изпитва, може да трогне всеки.

Лъв – Те са привикнали всичко да става по този начин, както те желаят. Когато някой откаже да им играе по гайдата, те се вбесяват, след което изпадат в отчайваща меланхолия. Драмата става жестока, в случай че индивидът въпреки всичко откаже да направи това, за което тропат нервно с крайник.

Дева – Това е най-подредената зодия и безпорядъкът е нещото, което може да я накара да откачи. Едно неоправено легло или неизмита паница могат да разклатят радикално прочувствената им непоклатимост.

Везни – Така спокойните Везни могат да се поболеят, в случай че попаднат в избран спор. Те просто не могат да виреят в сходна среда. Дълго след случката те се усещат изтощени и унищожени.

Скорпион – Една невярност на колегата може да го изкара от кондиция за години напред. Той счита това за най-висшата форма на изменничество и в случай че го претърпяват, стават лабилни и слаби.

Стрелец – Скуката и рутината го карат да се усеща зле. Той е привикнал към него постоянно да се усеща нещо. Ако това спре, той става посърнал и скоро се срутва тотално.

 Стрелец

Козирог – Най-големите кариеристи на зодиака могат да изпаднат в дива гняв, в случай че бъдат уволнени. Концепцията на живота им е да се изкачват нагоре, а сходно нещо внезапно ги изтръгва от подредената им реалност и те рухват.

Водолей – Водолеят не смъква розовите си очила даже откакто порасне и всяка неправда е способна да го разстрои. Когато тя се случи на него, това го вади от играта за много време.

Риби – Рибите се носят с темпото на своите води и всякога, когато им се постанова да бързат или бъдат сложени напрегнат, те откачат. Проблемите, трескавата подготовка и всевъзможни сходни занимания са способни извънредно да ги разстроят.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР