Всяка зодия е различна и уникална. Някои са по-общителни, други

...
Всяка зодия е различна и уникална. Някои са по-общителни, други
Коментари Харесай

Пазете се от тези зодии! Може и да изглеждат мили и добри, но са готови да ви забият нож!

Всяка зодия е друга и неповторима. Някои са по-общителни, други по-забавни, трети просто благи. Да имаш сърдечен и положителен човек до себе си е цяло благосъстояние, само че... всяка монета има две лица, а за жалост същото се отнася и за хората.

Кои са зодиите, които постоянно са положителни, благи и ведри пред останалите, само че в действителност имат тъмна страна? И по-важното - каква е тази тъмна страна?

Близнаци

Характерът на Близнаците е един от най-сложните измежду всички зодии. Те са занимателни, спонтанни, положителни. Но не се заблуждавайте, в случай че ви наподобяват почтени - те наблюдават всяко ваше придвижване и при " потребност " няма да се поколебаят да ви забият нож в гърба.

Рак

Често дефинираме Раците като едни от най-чувствителните знаци, само че това никога не значи, че са слаби. Представителите на зодията не познават граници, когато бъдат засегнати или предадени от някого.

Дева

Девите са интелигентни хора, които считат и обмислят безусловно всичко. Въпреки че Девите умеят да се харесват на другите и като цяло са положителни другари, реализират всичко, каквото пожелаят. Представителите на зодията не са хора, с които да се закачате.

Източник thumbnail: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР