Всяка втора седмица кметът Терзиев или е в отпуска, или

...
Всяка втора седмица кметът Терзиев или е в отпуска, или
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Всяка втора седмица кметът Терзиев или е в отпуска, или в чужбина

Всяка втора седмица кметът Терзиев или е в отпуска, или в чужбина, сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ Георги Георгиев, общински консултант от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили.

 

Не може столицата да има фейсбук кмет, безапелационен е общинският консултант от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили, възмущава се той.

 

От Политическа партия - Демократична България твърдяха, че идват с подготвен екип, само че не го виждаме, обърна внимание Георгиев.

 

И напомни случая със зам.-кмета по строителството Иван Матов, който подаде оставка преди ден.

 

" Имаме си зам.-кмета дезертьор по най-важния сектор. Терзиев обещаваше повече да няма ремонт на ремонта, очевидно решението е да не вършат въобще поправки. Първо, три месеца нямахме назначен зам.-кмет по строителството в София. Назначиха един сътрудник, който работи два месеца, само че му лишиха правата без никакви пояснения. Защо е зам.-кмет по строителство по този начин и не разбрахме. Той не можеше да разпорежда поправки. След като придадохме гласност на този въпрос, през вчерашния ден господин Матов си подаде оставката. Превърнали са го във фигурант – нещо, което е неприемливо. Корумпиран ли е, незапознат ли е или е отказал да извърши инструкции на хора, които не поставят подписи, само че се пробват да диктуват решенията в общината. Чуваме разнообразни клюки. В цялата картина липсва кметът на София ", сподели Георги Георгиев.

„ Отговаря ми се с сбити постове във Facebook. Кметът бил в отпуск в чужбина. Не може София да има фейсбук кмет. Най-малкото да има зам.-кметове, които да работят. Това не се случва. Политическа партия дадоха обещание, че идват с огромен екип в София и стартират да работят от първия ден ”, напомни общинският консултант от ГЕРБ-СДС.

" Стандартът и методът на живот на кмета би трябвало да се трансформират в деня, в който постави клетва ", продължи с рецензията към Терзиев общинският консултант. И уточни: " Затова са мажоритарни тези избори, вие или самичък ще упражнявате надзор, или ще разпределите работата сред заместниците си. "

 

" Зейнали са дупки по улиците, имаме десетки сигнали за кърлежи в зелените площи ", изброи проблемите той и акцентира: „ Необходими са реакции незабавно ”.

 

 

 

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР