Всяка връзка минава през различни препятствия преди да се превърне

...
Всяка връзка минава през различни препятствия преди да се превърне
Коментари Харесай

4 двойки зодии, които си пасват идеално

Всяка връзка минава през разнообразни трудности преди да се трансформира в сериозна. Има двойки, които са основани от години, само че в тях продължава да царува обичта, взаимното доверие и съгласие.

Според астролозите, сред някои зодии в хороскопа има по-силно привличане. За тях може да се каже, че са сродни души и си пасват идеално във всяко едно отношение. Затова и връзките им процъфтяват във времето.

Ето четири зодиакални двойки, които мъчно биха се разделили, тъй като съвместимостта сред сътрудниците е отлична:

Овен и Риби

Представителите и на двете зодии имат по-сложен манталитет и постоянно обичат да отвръщат хората. Те не се тормозят да споделят на глас какво мислят и може би това ги прави идеални за двойка. От една страна Овните са прекомерно амбициозни, а от друга Рибите работят с обсег и разчитат на своята вътрешен глас.

Овните държат да поемат контрола в свои ръце, а Рибите нямат нищо срещу да правят домакинската работа. Обичат да си вършат похвали един на различен и постоянно проучват какво биха могли да подобрят в връзките си. Докато Овните желаят да са на лидерското място, Рибите не държат толкоз на славата, ето за какво се допълват по този начин добре.

Везни и Лъв

Други две зодии, които си пасват, макар вижданията си за живота. Лъвовете са по-свободолюбиви. Те обичат да преобладават във връзката. От своя страна Везните би трябвало да им се подчиняват абсолютно. Като тихи и по-спокойни, те са склонни към повече взаимни отстъпки. Независимо от разликите сред двамата, двата знака стартират последователно „ да гледат “ в една посока.

Везните учат Лъвовете на самообладание и назад – огненият знак кара земния да преследва самоуверено задачите си. Двамата сътрудници познават добре потребностите на другия и се стремят да не му липсва нищо.

Дева и Риби

Хората с тези две зодии постоянно остават неразбрани и се считат за по-странни от останалите. Като цяло са цялостни противоположности, ето за какво едната постоянно може да добавя другата. Заедно Девата и Рибите „ летят “ на крилете на любовта. Девата има способността да предизвиква половинката си да следва своите фантазии, до момента в който тя пък ѝ оказва помощ да се радва повече на живота.

И двата знака не се тормозят от провокации и обичат да се впускат в нови инициативи. Готови са да създадат взаимни отстъпки в името на връзката.

Близнаци и Стрелец

Съберат ли се дружно, тези две зодии няма в никакъв случай да скъсат, тъй като имат идентични разбирания. С каквито и компликации да се сблъскат, Близнаците и Стрелецът ще ги преодолеят доста елементарно. Те се схващат чудесно, тъй като преди всичко те са другари, а на второ – има доста мощно привличане сред тях.

Понякога Стрелците са прекомерно прями, което може да ядоса Близнаците, само че бързо ще им мине. Тъй като спадат към преносимите знаци, те бързо се приспособяват към измененията. Представителите и на двете зодии са с изострен разум и свежи хрумвания за живота. Те избират да водят деен обществен живот пред това да си стоят сами у дома.

Източник: tialoto.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР