Всяка връзка има своите етапи. Страстната любов, влюбването, стабилността, развитието,

...
Всяка връзка има своите етапи. Страстната любов, влюбването, стабилността, развитието,
Коментари Харесай

Има 3 основни типа връзки: Вашата от кой е?

Всяка връзка има своите стадии. Страстната обич, влюбването, стабилността, развиването, рецесиите и превъзмогването им са единствено част от тези стадии. През каквито и стадии да минава връзката ви, тя най-вероятно влиза в някой от видовете връзки, на които се разделят най-основно връзките сред сътрудниците. Колкото и мъчно да е връзките да бъдат вкарани в точни рамки и да бъдат категоризирани, въпреки всичко може да се каже най-основно, че съществуват три вида връзки. Ето ги и тях.

Традиционна връзка
Традиционните връзки са най-познати и обгръщат множеството типове взаимоотношения. Тези връзки са съсредоточени върху общите ползи и полезности, и са база за множеството бракове. Много хора считат, че общите ползи и полезности са най-основната база, върху която да стъпи една сериозна връзка или брак. Ето за какво обичайните връзки натъртват на това повече в сравнение с личностното израстване поотделно и дружно във връзката. В обичайните връзки нормално сътрудниците не се стараят да подобрят психическата си настройка и не работят толкоз за духовното си израстване като двойка. Те натъртват повече на постигането на общите цели – основаване на семейство, деца, реализиране на добра кариера, осигуряваща нужното материално положение за развъждане на деца и поддържане на фамилията. Това напълно не значи, че обичайните двойки не са свързани с прочувствено равнище. Просто при тях по-застъпено е задоволяването на потребностите на всеки от сътрудниците, както и на фамилията като цяло. Когато се появят децата, те нормално стават център на света на двойката. Много постоянно такива двойки се разпадат с времето. Дори да не стигнат до бракоразвод, прочувствената им раздалеченост нараства от ден на ден с времето, защото партньорството им е на друго равнище, небазирано на концепцията за сродната душа. Много двойки се усещат сигурни и по-защитени в обичайния вид връзка. Всичко, от което считат, че имат потребност, е грижа и успокоение. Такъв вид хора могат да останат на това равнище вечно. Не се нуждаят от различен вид развиване. Достатъчен им е мирът и спокойствието в фамилията.

Съзнателни връзки
Съзнателните взаимоотношения най-често са присъщи за сродните души. Това са хора, които са подбрали деликатно колегата си най-много съгласно духовните и прочувствените си прилики, не толкоз съгласно материалните и общите цели в живота. Сродните души вибрират на една и съща периодичност. Тях ги събират полезности на по-високо равнище. Срещат се и се свързват вечно. Обикновено не се постанова да се напасват. Този интервал при тях съвсем отсъства, просто тъй като сродните души си наподобяват повече, в сравнение с се разграничават. Това им оказва помощ да надмогнат разликите и да се радват на една хармонична връзка. В съзнателните връзки и връзки акцентът пада върху прочувствения и нравствен напредък на сътрудниците. Те умишлено и целеустремено вземат участие в построяването на връзката. Полагат старания да вършат връзките си все по-добри и пълноценни. Работят интензивно за възстановяване на връзката, доверието. Създават едно същинско и осъзнато „ ние “.

Съвършени връзки
Както се усеща от името на този вид връзки, те са същинска необичайност. Скъпоценен камък, който свети в сърцето на по-малко щастливци, които са разкрили цялостното благополучие в любовта. Съвършените връзки трептят в същинска естетика. Партньорите в такива връзки се обичат абсолютно в най-пълния смисъл на думата. Те са пазителите на душата на другия. Такива персони владеят до съвършенство изкуството да поемат персонална отговорност за дейностите си и да не трансферират виновност върху колегата си. Те основават едно чувство за съвършенност, прочувствена непоклатимост и благополучие. Съвършените връзки се характеризират с абсолютно приемане на другия. При сътрудниците липса битка за власт от страна на единия над другия. Егото е овладяно до висша степен. Партньорите споделят всичко без боязън и позор. Не изпитват виновност, когато имат потребност да приказват за проблемите си и най-много срещат схващане от страна на половинката си.
Партньорите в по този начин наречените съвършени връзки не се управляват от външни фактори. Те вземат решение проблемите си сами. Не се въздействат и от мненията и дейностите на хора отвън връзката. Поставят връзките си преди всичко и се абстрахират от въздействията на близките сили.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР