Всяка връзка е различна, но една двойка разкри тайната на

...
Всяка връзка е различна, но една двойка разкри тайната на
Коментари Харесай

`Приятелят ми и аз имаме отделни спални - живеем много различни животи`

Всяка връзка е друга, само че една двойка разкри тайната на дълготрайната им връзка напълно до това по какъв начин прекарват времето си в спалнята... самичък.

Понякога да спиш самичък може да ти се стори малко разкош, да получиш цялото легло за себе си, с цел да го разпънеш, без да се притесняваш дали завивката ще бъде взета и че няма да те разсъни някой до теб. Но за Нели Лондон това е всекидневно чувство.

30-годишната бодипозитивна инфлуенсър призна, че спането в обособена стая от колегата й от шест години е повода двамата да работят толкоз добре, макар че двойката в този момент не прекарва толкоз време един с различен. Двойката цени личното си пространство, което значи, че всичките им персонални движимости са обособени и „ времето уединено “ в личните им стаи е свещено.

Нели също по този начин разкри за какво двойката се придържа към това да пере личното си пране в дома си в Брайтън. Обяснявайки във видео онлайн, тя сподели: „ Това са някои неща, които аз и сътрудникът ми от шест години вършим и които просто имат с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР