Всяка възраст е добра по свой начин и всеки период

...
Всяка възраст е добра по свой начин и всеки период
Коментари Харесай

20 или 40: на каква възраст мъжете са най-добри в секса

Всяка възраст е добра по собствен метод и всеки интервал от живота е значим със своя темперамент, жар, динамичност освен в ежедневните каузи, само че и в половите

Семейният психотерапевт Лариса Ситникова изследва секса на друга възраст и присъщите му характерности.

20-26 години: Искам, желая, желая, мога, мога, мога

Повишена полова интензивност, само че непълен опит.

Началото на половата интензивност, когато младежите са на върха на половата интензивност, което изяснява честата безсистемност и непрекъснатото предпочитание. Пикът е на 22-23 години. Именно на тази възраст е физиологично вероятен най-големият брой еякулации на нощ.

Но другата страна на монетата е неопитността и неувереността в себе си. Често в тази възрастова граница се задоволяват единствено личните потребности, което поражда нехайство към колегата.

Младите хора доста мъчно претърпяват неуспехите в половата сфера, което може да докара до страхове и комплекси в по-зряла възраст, тъй че в случай че сте в полова връзка с тази възрастова категория, бъдете доста деликатни в грубите изявления.

Хвалете, само че не забравяйте да кажете какво и по какъв начин бихте желали.

26-30 години: Осъзнати стремежи и действителни благоприятни условия

По-сексуално осъзната възраст, когато желанието към този момент е под надзор и към момента има доста хормони. Има промяна от момче в мъж. Опитът зад тила му към този момент дава ясно схващане какво желае самият той и по какъв начин да угоди на колегата си, жаждата за опити и нещо ново е към момента висока. Всичко е в естетика: той бързо се възбужда, кадърен е на дълга нощ и към този момент съвсем безпогрешно може да се управлява.

Това е специфичен интервал от време , когато едно момиче може да се научи от колегата си да се усеща по-добре за себе си и тялото си. Смущението и неопитността на двамата към този момент са зад тила и има предпочитание да изненада и впечатлява колегата. Чувствайте се свободни да експериментирате, поискайте да опитате нещо ново за вас и него. На тази възраст мъжете желаят тъкмо това, защото количеството е на назад във времето, а качеството е преди всичко.

30-40 години: Всичко е допустимо, в случай че не се нервирате

Мъжете на тази възраст се усещат свободни в леглото с всяка жена. Те знаят доста способи да задоволят колегата си и да не сгрешат. Сексът минава от количество към качество. Този интервал има една специфичност: от 30-годишна възраст равнището на тестостерон стартира да пада и има от ден на ден проблеми на тази възраст: на работата, фамилията би трябвало да бъде заведено до морето, карбураторът чука и футболният тим губи. Всички тези стресове към този момент могат да го извадят от половия клип, въпреки и не за дълго.

В тази категория женската половина може да се отпусне и да се забавлява. Имате мъж, имате и опит зад тила си – към този момент знаете по какъв начин да си угодите и даже повече, тъй че се наслаждавайте на процеса и понякога внасяйте нещо ново в половия си живот за смяна: игри, филми, нови места и не забравяйте да попитате за неговите мечти и стремежи. На тази възраст постоянният секс е отегчителен и най-често се стига до невярност.

40-55 години: С възприятие, с нюх и с готовност

Период, в който има капацитет, само че в този момент не постоянно желаете, а от време на време и можете. Мъжът към този момент, в множеството случаи, не е кадърен на голям брой победи и дълги нощи, по отношение на което той стартира да разчита на един, само че по-добър и по-задълбочен секс, с дълга въведения и способността първо да задоволи колегата си.

Партньорът не постоянно ще може да ви признае загубата на младежка пъргавост, тъй че откакто желаете да продължите, може да срещнете незабавни непланирани въпроси или други условия.

В този възрастов интервал е значимо да чувствате колегата и да не се стеснявате да му кажете за вашите потребности и благоприятни условия. Струва си да погледнете реалистично на нещата и да не очаквате буйна нощ от него до сутринта. Ако имате доста по-голяма потребност от секс и не получавате задоволително, би трябвало да измислите различни способи за приемане на наслаждение.

Над 55: Рядко и не постоянно

Тази възраст към този момент е подла за секса. Както се майтапят някои: „ Вече съм на възраст, когато единодушието на една жена е по-страшно от отхвърли. “ Възбудата не постоянно идва бързо, сексът продължава по-малко, в сравнение с с по-млад сътрудник и несъмнено ще би трябвало да забравите за секс маратоните. Но не отписвайте мъжете в тази възрастова категория, а измежду тях има и такива, които могат да засрамят и много свои събратя от по-горните категории.

Тук би трябвало да знаете мярката и да не надценявате силата на колегата. Не го обвинявайте в случай че нещо се обърка. За мощната половина загубата на мъжка мощ постоянно е обвързвана с огромен стрес. Така може да влошите ситуацията още повече, в случай че окажете напън върху обичания.

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР