Всяка сутрин в 5,30 часа шофьорът взима Аделина Радева от

...
Всяка сутрин в 5,30 часа шофьорът взима Аделина Радева от
Коментари Харесай

Започна Само Преди Месец, А Вече Успя Да Вбеси Всички В Нова Телевизия! Вижте Само Какви Ги Върши Аделина Радева!

Всяка заран в 5,30 часа водачът взима Аделина Радева от вкъщи й, с цел да я откара до студиото на Нова телевизия, а работния ден на драйвъра завършва в 17 часа, като до тогава е разполагаем на журналистката.

Личният водач и личен длъжностен автомобил на Аделина Радева обаче е провокирал напрежение в нюзрума на медията, защото нито един от публицистите не разполага с персонално служебно возило. Репортерските екипи се обслужват от 4 автомобила, само че те едвам смогвали да покрият всички горещи точки, поради това от Нова тв употребили услугите на таксиметрова компания, на която работещите в медията плащали със особено раздадени им ваучери

. „ Аделина Радева е единствената, която отхвърля да употребява такси и се движи непрекъснато със служебна кола и водач. Да, правилно е, че тя няма шофьорска брошура, само че и други потвърдени сътрудници са на нейния хал, а на тях не им се отпуска кола и водач ”, недоволстват против водещата на утринния блок в нюзрума на Нова тв. Факт е обаче, че откогато тя е в ефира на утринния блок, рейтинга на предаването фрапантно се е повишил.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР