Всяка сутрин се будя чудейки се защо плащам данъци. Неистово

...
Всяка сутрин се будя чудейки се защо плащам данъци. Неистово
Коментари Харесай

Икономист: Всяка сутрин се будя и се чудя защо плащам данъци

Всяка заран се събуждам чудейки се за какво заплащам налози. Неистово диря някой, който може да отговори на този въпрос. Пускам тв приемника, виждам вести за бюджета - няма антикризисни ограничения. Чуденето се задълбочава, в обществената мрежа Facebook.
По Българска национална телевизия има парламентарен надзор, " диспути " в пленарната зала. Чуденето се задълбочава.
 Шикерова: Борисов споделя, че имаме всичко, а болница моли за помощ Шикерова: Борисов споделя, че имаме всичко, а болница моли за помощ
" ББ през вчерашния ден: Заедно можеме ли? Можеме. Имаме ли всичко обезпечено за идващите месеци? Имаме. УМБАЛ „ Св. Иван Рилски “ през днешния ден: о...
Отварям фейсбук, Бойко има лайв. Седи на дънер, раздава пари, пуска лафове. Забавно е, само че чуденето отново се задълбочава.
Разхождам се по Графа, новоремонтиран за 25 млн. Чуденето се задълбочава. Пътувам по Автомагистрала " Тракия " за морето. Чуденето се задълбочава.
Познати ми описват по какъв начин РЗИ ги държи в описи за карантина при негативни проби за коронавирус. Чуденето се задълбочава.
Отивам в Национална агенция за приходите да заплащам, запитвам за информация. Всички споделят " ТУК НЕ Е ИНФОРМАЦИЯ ". Чуденето се задълбочава. Проверявам си пощата. От Топлофикация ми пращат изравнителна сметка - 500 лева Чуденето се задълбочава.
 Джипът на Борисов обиколи на всички места. Но не и лечебните заведения Джипът на Борисов обиколи на всички места. Но не и лечебните заведения
Ако човек превърти лятото пред очите си ще прогледне в пропаст от нелепици. Борисов прахоса месеци наред, в които властта трябваше да с...
Гледам вечерните вести, Топлофикация е пред банкрут. Чуденето се задълбочава. Пак по новините - още веднъж има дефицит на питейна вода в някой град. Чуденето се задълбочава.
Кметът Фандъкова приказва, че ще има ремонт на ремонта на Графа. Чуденето се задълбочава.
Попадам на публикация - Делян Пеевски с нов нисколихвен заем от ББР. За дребни предприятия? Чуденето се задълбочава.
Прозрението стартира да ме осенява. Вечер си лягам знаейки, че заплащам налози тъй като съм балък. Но на сутринта се събуждам и още веднъж се чудя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР