Всяка ситуация и всяко семейство са различни. Затова и плановете,

...
Всяка ситуация и всяко семейство са различни. Затова и плановете,
Коментари Харесай

Грижа в стил „ЛудиАрс“

Всяка обстановка и всяко семейство са разнообразни. Затова и проектите, които консултантската компания предлага, са строго самостоятелни

Това, което отличава “ от съперниците ù на пазара, е убедеността, че ефикасното увеличение на благосъстоянието може да се получи само, когато човек ръководи самичък парите и вложенията си. Според компанията, това не може да се случи, без да са изпълнени избрани критерии, познания и заложени цели, изискващи дисциплинираност и неизменност. Сред услугите на сдружението са финансово, капиталово и пенсионно обмисляне, както и необятна гама застрахователни артикули

Според специалистите на компанията потвърден метод за реализиране на напредък в персоналното богатство е притежаването на композиция от добре структурирано и диверсифицирано портфолио. То би трябвало да е съобразено със характерния рисков профил и стремежи, както и с точно развита тактика за отбрана на живота и активите. Обикновено множеството непрофесионални вложители се пробват да се вместят в всеобщо предлаганите Рисков, Балансиран и Консервативен портфейл. Те от дълго време са неефективни и доста общи, тъй като всеки човек има друго мислене, цели, потребности и капацитет.

One size fits all (Един размер за всички) е идея, в която консултантите на „ ЛудиАрс “ не имат вяра, когато става въпрос за персоналните финанси. Затова те оферират и ползват персонализирано обмисляне за всеки обособен клиент. Всяка обстановка и всяко семейство са разнообразни. Затова и проектите, които консултантската компания предлага, са строго самостоятелни.

Клиентите получават нужното време за самостоятелно разискване на финансовата им обстановка, средносрочни и дълготрайни цели, характерните благоприятни условия за икономисване, както и търпимостта към риска. „ ЛудиАрс “ оказва помощ за структурирането на всички активи и потреблението им в бъдеще.

В основата на техните услуги е детайлното обмисляне на крайните цели, които клиентите им желаят да реализират. В множеството случаи хората влагат прочувствено и безредно – на разнообразни места и в доста продук­ти, без обаче зад това да стоят цялостна идея и дълготрайна тактика. В другия случай просто доверяват парите си, което води до немалки загуби и пропуснати изгоди в дълготраен аспект. Тези загуби произтичат от другите такси, комисиони и удръжки, свързани с дейното им ръководство.

е компания, единствена по рода си в България, която предлага:

- Персонално направен финансов проект, съгласуван със характерния рисков профил и персонални цели.

- Диверсифицирано портфолио с разнообразни класове активи.

- Спестяване над 30% от средства в дълготраен интервал.

- По-висока рентабилност с доста по-ниски такси и без условия при смяна или преустановяване.

- Персонализирани застрахователни проекти, съобразени с възрастта, обществения статус и персоналните потребности.

- Ипотечно и бизнес кредитно рефериране с доста преференциални условия.

- Инвестиционни оценки и разбори.

- Бизнес консултиране и стратегически договаряния.

„ ЛудиАрс “ не ръководи вашия капитал – вие сами го вършиме. Компанията предлага препоръки, познания и обстоен финансов проект, само че всеки влага за своя и в лична сметка. Клиентът управлява процеса и своите пари. Точно това прави персоналните финанси в действителност персонални.

„ За да решите по какъв начин да увеличите благосъстоянието си и да положите добра грижа за средствата си - запишете се за безвъзмездна консултация .  

С „ ЛудиАрс “ можете да се свържете и на: т ел. +359 888 011811

Текстът е от новия брой на сп. " Мениджър "
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР