Всяка съдебна система се нуждае от силни и независими прокурори.

...
Всяка съдебна система се нуждае от силни и независими прокурори.
Коментари Харесай

Говорителят на прокуратурата се закани да разкрие как обвиняеми си партнират с журналисти и политици

Всяка правосъдна система се нуждае от мощни и самостоятелни прокурори. Днес прокуратурата е подложена на невиждан, освен политически напън. Продължението на тези офанзиви следва. Следващата стъпка е да бъде унищожена прокуратурата.
Това съобщи представителят на основния прокурор Сийка Милева, която даде инвънредна конференция.
" Сега ще бъде оповестено известие за формирано следствие по глава първа. Ще станете очевидци на това по какъв начин обвинени си партнират с публицисти и политици " , сподели още Милева.
" В този миг наблюдаващите прокурори от споцпрокуратурата издават позволение, което ще разреши в идващите часове на българската общност да станат притежание доказателства за опити на обвинени лица за дейности като проведена престъпност ", сподели още тя.
Тя още веднъж сподели, че прокуратурата поддържа правото на всички да стачкуват. Но съгласно нея.
Обвиняемият предприемач Васил Божков и подсъдимият банкер Цветан Василев си партнират с политици и публицисти за да оказват напън върху правосъдната система , заяви представителят на основния прокурор.
„ Преди няколко месеца бяхме наясно с офанзивите, на които ще бъде подложена прокуратурата, магистратите и техните фамилии. Атаки, в които вземат участие някои медии, а и български политици. продължението на тези офанзиви следва и идната стъпка е посочена от лица, привлечени към наказателна отговорност “, сподели Сийка Милева. Чакаме и отговор от президента на на Република България по какъв начин думите му кореспондират с тези доказателства , сподели още тях.
По-рано през днешния ден Иван Гешев благодари от Twitter на американското посолство у нас, което в свое изказване поддържа българския народ " в устрема му за повишение на доверието в демократичната система и поощряване на върховенството на закона в България ".
" Благодаря на сътрудниците ни от Съединените щати и посолството им в България за поддръжката за върховенството на закона и безкомпромисните дейности на Прокуратурата. Наистина - никой за нас не е над закона! Днес ще го покажем на всички българи за следващ път! ", написа Гешев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР