Всяка работна ръка е нужна, затова и депутатите от БСП

...
Всяка работна ръка е нужна, затова и депутатите от БСП
Коментари Харесай

Д-р Илиян Тимчев: Времето доказа, че предложенията на БСП за овладяване на кризата са правилните

Всяка работна ръка е нужна, по тази причина и депутатите от Българска социалистическа партия станаха доброволци, безапелационни са от левицата

Българска социалистическа партия предизвести oще от първия ден на пандемията, от първата вълна, че този метод на ръководство на епидемията, методът на ръководство на самата страна, ще раздвои обществото.
Критиката на социалистите от първия ден на обстановката напомни националният представител от Българска социалистическа партия доктор Илиян Тимчев пред радио " Фокус " и уточни, че левицата е предложила тактика за превъзмогването й още в самото начало.
„ Още тогава ние декларирахме проект за деяние при сходна епидемиологична конюнктура, на който държавното управление първоначално не се съгласи. Чак когато мина огромната почивка, която си дадоха през лятото, и нищо не направиха във връзка с подготовката за втората вълна, ние се оказахме вършиме - а точно, че би трябвало да има проект ", разяснява социалистът.
Той изясни, че в този проект съответните министерства би трябвало да поемат своята отговорност и отговорности, а министър-председателят трябваше да излезе и да даде на обществото нужната информация. „ Вместо това той се предовери на други и назначи щаб, който да дава информация. Тя беше единствено отрицателна и по този метод обществото се изплаши, доста хора изпаднаха в суматоха. Затова се натовари и толкоз доста системата, тя прегоря ", изясни депутатът от левицата.
На въпроса би трябвало ли ограниченията да бъдат отпуснати, доктор Тимчев отговори: „ Като доктор не считам, че ограниченията би трябвало да бъдат охлабени, само че за мен мнението на лекарския съюз е късно изразено. Това трябваше да стане доста по-отдавна, с цел да не бъде натоварена толкоз доста системата, да излязат от строя толкоз доста медицински експерти. "
По думите му в сходна зараза всяка работна ръка е нужна. Това е и повода лекарите и депутатите от Българска социалистическа партия да се отзоват и да станат доброволци.
„ Правителството се забави с даването на ясни уточнения за имунизациите, които ще бъдат сложени в България. Самият Европейски съюз още не е излязъл със мнение кои ваксини ще утвърди и кои не. Има доста въпроси, на които към момента не може да се даде финален отговор. Това е едната причина за разделянето в обществото, то не е осведомено ", означи лекарят-депутат от левицата.
Той уточни, че другите фармацевтични компании ще произведат разнообразни типове ваксини като за момента единствено имунизацията на " Пфайзер " е получила позволение и тя ще е първата, която ще дойде и у нас.
От Българска социалистическа партия задават въпроси по-късно, което чуват от държавното управление: „ Колко ваксини ще дойдат в България и по кое време ще стане това? ", акцентира доктор Тимчев и разяснява, че те би трябвало дойдат със съответните документи с разказана характерността на самата ваксина. Това би помогнало и на лекарите да дадат спомагателна информация на пациентите си.
„ Ние като партия се готвим за избори в законовобоснования период. Имаме своя стратегия, която ще излезе всеки миг и която ще можем да обявим пред обществото. Тя е една опция на това ръководство на страната ", съобщи депутатът от левицата като разясни, че Българска социалистическа партия са опция, тъй като във всички сфери на публичния и политическия живот имат своите оферти и решения. „ Управляващите ги отхвърлят, само че във времето се потвърди, че доста от тях бяха верните ", установи доктор Илиян Тимчев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР