Всяка публична поява на бременната Меган Маркъл предизвиква огромен интерес

...
Всяка публична поява на бременната Меган Маркъл предизвиква огромен интерес
Коментари Харесай

Какво прави Меган Маркъл инкогнито в Ню Йорк

Всяка обществена поява на бременната Меган Маркъл провокира голям интерес и в това няма нищо извънредно. Все отново, след към два месеца тя ще подари принц Хари с първи правоприемник, а кралицата - с следващ правнук.

Но традициите в кралския двор са много по-консервативни от метода на живот, на който някогашната актриса е привикнала, по тази причина от време на време се постановат малко по-необичайни дейности. Baby shower празненствата са все по-популярни (но не и измежду кралските особи) в последните години и множеството майки си провеждат сходни към месец преди раждането.

Меган Маркъл обаче измести събирането с приятелки, на което всички носят дарове за нея й бебето, малко по-рано. Причината - нуждата да пропътува дистанцията от Лондон до Ню Йорк, с цел да бъде дружно с най-близките си . Не че в този момент дългите полети не носят риск за бременната херцогиня, само че в последните седмици на бременността напълно не са целесъобразни.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Dress Like a Duchess (@dresslikeaduchess) на Фев 18, 2019 в 6:39 PST

Напук на всички, брачната половинка на принц Хари предприе това пътешестване. Желанието й да остане тайно в огромния Ню Йорк обаче удари на камък, тъй като тя незабавно бе засечена от папараци.

С много по-неглиже визия, в сравнение с свикнахме да я виждаме в последните месеци и дегизирана с кариран каскет. Място за подозрение, че това е Меган обаче няма , най-малкото тъй като големият й годежен пръстен я издава.

По непотвърдена информация, Маркъл е пристигнала в Ню Йорк още в петък, 15 февруари, за петдневна почивка в Съединени американски щати, включваща доста срещи с нейния приятелки и едно празненство, проведено от тях, във връзка идното й раждане, написа Daily Mail.
 Меган Маркъл, стилистката й Джесика Мълроуни и дребните им секрети
Майките секрети на стилистката на Меган Маркъл

И тя е фенка на Кейт

В основата на Baby Shower-a е най-хубавата другарка и стилистка на херцогинята Джесика Мълроуни, която е пристигнала в Ню Йорк от Торонто особено с цел да се види с бременната Меган евентуално за последно преди тя да стане майка за първи път.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР