Всяка професия, ако се върши с любов, е добра за

...
Всяка професия, ако се върши с любов, е добра за
Коментари Харесай

Най-добрите и най-лошите професии за хора с често главобoлие

Всяка специалност, в случай че се прави с обич, е добра за теб. Но от време на време, колкото и да харесваме това, което вършим, то може да се окаже нездравословно или мъчно търпимо за здравето.

Главоболието е измежду постоянно срещаните аргументи за дискомфорт по време на работа.

Ако сте склонни към чести пристъпи или имате диагностицирана мигрена, евентуално ще би трябвало да помислите за промяна на специалността.

Ето кои са най-лошите специалности за хора с постоянно главоболие:

Работа във фабрика

 работа iStock

Химическите изпарения, мощният звук, нарушавания на съня при работа на смени – това са факторите, които пречат на хората, страдащи от мигрена.

Хората с мигрена, работещи в цехове и заводи, мъчно могат да се концентрират и може да имат нарушено зрение. Подобна специалност не е подобаваща за тях.

Учител

Учениците могат да основат големи главоболия на своите учители. В тази специалност се изисква централизация, а това е мъчно при мощно главоболие.

Също по този начин, в случай че при някои специалности можем да работим отвкъщи при потребност, то учителите мъчно могат да си намерят бързо заместител.

 работа iStock

Работа в прът център

Тази специалност може да бъде както добра, по този начин и неприятна за хората с мигрена. От една страна, работното време може да е много гъвкаво, само че от друга стресът и шумът в офиса могат да предизвикат главоболие.

А кои ли са положителните? Ето ги:

Журналист на свободна процедура

Въпреки че изисква много работа пред компютър, тази специалност е измежду подобаващите за хора с главоболие, тъй като сами определяте графика си.

Брокери на недвижими парцели

Те се срещат с доста хора, само че могат да го вършат в комфортно за тях време. В дните със мощно главоболие просто си остават у дома.

Още за специалностите, подобаващи за хора с чести главоболия, вижте във видеото горе >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР