Всяка поява на херцогините Катрин и Меган се следи с

...
Всяка поява на херцогините Катрин и Меган се следи с
Коментари Харесай

Първият път на херцогините: Открийте разликите между Меган и Кейт

Всяка поява на херцогините Катрин и Меган се следи с изключително внимание – с какво са облечени, по какъв начин се държат, какви страсти издават.

Неминуемо следват и сравненията сред двете . Анализирайки всеки подробност от облеклото и държанието им, кралските наблюдаващи постоянно намират приликите и разликите сред двете, както и забавни детайлности към деянията им, които да съпоставят.

   

За първи път публично до принца
 
Принц Хари и Меган се появиха за първи път като двойка на така наречен „ Игри на непобедимите “ - игри за военнослужещи, ранени при осъществяване на отговорностите си. Принцът и актрисата дойдоха хванати за ръце на тенис демонстрация за в Торонто.
 Принц Хари и Меган се появиха за първи път като двойка на така наречен Игри на непобедимите Принц Хари и Меган се появиха за първи път като двойка на така наречен „ Игри на непобедимите “Gulliver/Getty Images-->
Първата публична поява на Кейт до принц Уилям е на церемонията, на която Уилям получи от ръцете на татко си принц Чарлз отличителните знаци на водач от кралските Военновъздушни сили - RAF, откакто мина през кратко образование.
April 11, 2008 Prince William received his RAF wings in a graduation ceremony in Sleaford
— Mace (@RoyaleVision)
Първи формален ангажимент като двойка
 Първата взаимна изява на принц Хари и Меган Маркъл като двойка беше в Нотингам Първата взаимна изява на принц Хари и Меган Маркъл като двойка беше в НотингамGulliver/Getty Images
Първата взаимна изява на принц Хари и Меган Маркъл като двойка беше в Нотингам, където двамата посетиха младежи, работещи за повишение на информираността за ХИВ/СПИН.
 
Първият формален ангажимент на Уилям и Кейт като двойка е в Ангълси, където бъдещата херцогиня даже съумя да полее принца с шампанско.  
 Първият формален ангажимент на Уилям и Кейт като двойка е в Ангълси, където бъдещата херцогиня даже съумя да полее принца с шампанско Gulliver/Getty Images
Обявяването на годежа
 Щастливи годеници - принц Уилям и Кейт, принц Хари и Меган Щастливи годеници - принц Уилям и Кейт, принц Хари и МеганGulliver/Getty Images
Принц Хари и Меган Маркъл оповестиха годежа си през ноември 2017 година. Принцът и бъдещата му брачна половинка се появиха за малко пред медиите в двореца Кенсигтън.        
 
Принц Уилям и Кейт Мидълтън също оповестиха, че са сгодени през ноември, само че седем години по-рано - през 2010 година. Бъдещата младоженка носеше същия годежен пръстен със наследник сапфир и елмаз, който Чарлз даде на Даяна през 1981 година.
 
Първа кралска Коледа
 Първата кралска Коледа на Кейт и Меган Първата кралска Коледа на Кейт и МеганGulliver/Getty Images
Първата изява на Меган в компанията на кралското семейство беше на коледната литургия в Сандрингам. За събитието тогава бъдещата херцогиня беше избрала бежово палто и ефектна кафява шапка.
 
За първата си кралска Коледа в Сандрингам Кейт беше облечена в палто цвят бордо.
 
Сватба като от приказките
 Сватба като от приказките - Уилям и Кейт, Хари и Меган Сватба като от приказките - Уилям и Кейт, Хари и МеганGulliver/Getty Images
Принц Хари и Меган се врекоха във честност в параклиса " Сейнт Джордж " на замъка Уиндзор. Булката беше облечена в семпла бяла рокля на " Живанши ".
 
За вечерния банкет брачната половинка на принц Хари облече зашеметяваща втора булчинска рокля, дело на дизайнерката Стела Макартни.
 За вечерния банкет брачната половинка на принц Хари облече зашеметяваща втора булчинска рокля, дело на дизайнерката Стела Макартни За вечерния банкет брачната половинка на принц Хари облече зашеметяваща втора булчинска рокля, дело на дизайнерката Стела МакартниGulliver/Getty Images
Когато на 29 април 2011 година се омъжва за принц Уилям в Уестминстърското абатство, Кейт Мидълтън става първата елементарна гражданка от над 350 години, предходна под венчило с принц в толкоз непосредствена непосредственост до английския трон.
 
Кейт избра рокля на Сара Бъртън, креативен шеф на " Александър Маккуин ". На приема в Бъкингамския замък булката, към този момент като херцогиня на Кембридж, се появи в изискана рокля от бял сатен с внимателен колан, още веднъж сътворена от Бъртън.
 На приема в Бъкингамския замък булката, към този момент като херцогинята на Кембридж Катрин, се появи в изискана рокля от бял сатен с внимателен колан, сътворена от Сара Бъртън На приема в Бъкингамския замък булката се появи в изискана рокля от бял сатен, още веднъж сътворена от Сара БъртънGulliver/Getty Images
Първа изява като част от кралското семейство
 Първа изява като част от кралското семейство - Кейт със семейство Обама и Меган на тържество в чест на принц Чарлз Първа изява като част от кралското семейство - Кейт със семейство Обама и Меган на тържество в чест на принц ЧарлзGulliver/Getty Images
Първата изява на Меган след сватбата беше на тържество, проведено в чест на принц Чарлз, за многогодишната му благотворителна активност.
 
Първият формален ангажимент на Кейт като кралска персона беше посрещането на семейство Обама във Англия.
 
Първо публично пътешестване в чужбина
 Първо публично пътешестване в чужбина - Кейт в Канада, Меган в Ирландия Първо публично пътешестване в чужбина - Кейт в Канада, Меган в ИрландияGulliver/Getty Images
Първото публично пътешестване на херцогиня Меган е в Ирландия.
 
Първото пътешестване на херцогиня Катрин отвън границите на Англия е в Канада.
 
Първи взаимен ангажимент с кралицата
 Първи взаимен ангажимент с кралицата - Кейт в Лестър и Меган в Чешър Първи взаимен ангажимент с кралицата - Кейт в Лестър и Меган в ЧешърGulliver/Getty Images
Първият формален взаимен ангажимент на Меган с кралицата бе на 14 юни тази година в графство Чешър. Херцогинята на Съсекс избра за този самобитен собствен дебют кремава рокля с мантия, дело на дизайнерката на булчинската ѝ рокля Клеър Уейт Келър, работеща за " Живанши ".
 
Първият взаимен ангажимент на Кейт с Елизабет Втора бе на 8 март 2012 година. Двете дружно със брачна половинка на кралицата – принц Филип, посетиха Лестър като първа спирка от обиколката на Нейно величество из Обединеното кралство по случай диамантения ѝ празник на престола.
 
Кейт избра за появяването си в Лестър наследник костюм на английския бранд L K Bennett („ Eл Кей Бенет “). Сочената към този момент по това време за образец за жанр херцогиня го добави и с подобаваща шапка на James Lock („ Джеймс Лок “).
 
Първа независима благотворителна изява
 Първа независима благотворителна изява - Кейт като патрон на Националната портретна изложба в Лондон, Меган поддържа благотворителна готварска книга Първа независима благотворителна изява - Кейт като патрон на Националната портретна изложба в Лондон, Меган поддържа благотворителна готварска книгаGulliver/Getty Images
Херцогинята на Съсекс Меган даде поддръжката си за благотворителна готварска книга, която цели да се съберат средства за готварски план на общественост, стартиран след пожара в Гренфел тауър в Лондон, при който починаха 71 души.
 
Първата благотворителна изява на Кейт бе като патрон на Националната портретна изложба в Лондон.
 
Кралската четворка
 Британските принцове Уилям и Хари и половинките им херцогиня Катрин и Меган Маркъл зарадваха феновете на кралското семейство с първа взаимна публична поява Първата взаимна публична изява на принцовете Уилям и Хари с половинките им Катрин и МеганGulliver/Getty Images
Британските принцове Уилям и Хари и половинките им херцогиня Катрин и Меган Маркъл зарадваха феновете на кралското семейство с първа взаимна публична поява през февруари 2018 година.
 
Двете кралски двойки взеха присъединяване в откриването на форума на Кралската фондация, учредена през 2011 година от Уилям и Хари.
 
Първата взаимна изява на Меган и Кейт без съпрузите им
 Меган Кейт Уимбълдън Херцогините Меган и Кейт се появиха дружно в ложите на УимбълдънGulliver/Getty Images
Херцогините Меган и Кейт се появиха дружно в ложите на Уимбълдън. Това е първият им независим ангажимент без техните съпрузи принц Хари и принц Уилям, откогато Меган стана част от кралското семейство.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР