Всяка пета проститутка в германската провинция Долна Саксония е българка.

...
Всяка пета проститутка в германската провинция Долна Саксония е българка.
Коментари Харесай

Всяка пета жрица на любовта в Германия е българка

Всяка пета продажница в немската провинция Долна Саксония е българка. Това стана ясно от първото по рода си броене на упражняващите най-древната специалност, за което описа в. " Билд ". Статистиката за жителите на зоната на " алените фенери " била направена поради новия закон за по-добра протекция на проституиращите, написа " Телеграф ".

В провинцията, чийто център е град Хановер, има общо 2426 жрици, като 27 от тях са мъже. От тях от България са 409, т.е. към една шеста от всички.
Като народност най-вече са румънките - цели 655. Следват германките - общо 423. Нашите сънароднички са трети по брой. Следват унгарките (143), тайландките (137) и полякините (112). Около половината от половите труженички и техните сътрудници от мъжки пол са на възраст под 30 години.

От които 233 са сред 18 и 21-годишни. Но 15 дами на възраст над 65 години са към момента в бизнеса. В Долна Саксония са регистрирани и 81 " сексмобила " - леки коли, в които жрици упражняват занаята си.

През 2017 година управляващите в провинцията са засекли 29 случая на трафик на хора за полова употреба. Изглежда има прочут спад, защото през 2016 година откритите случаи са били 33. Общините в провинцията са направили 75 инспекции за презервативи в бардаците. Установено е, че има изложени табелки, които ясно демонстрират нуждата от потреблението на тези защитни средства, оповестиха от специфичното министерство.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР