Всяка пета жена, практикуваща анален секс, споделя, че е изпитала

...
Всяка пета жена, практикуваща анален секс, споделя, че е изпитала
Коментари Харесай

Аналният оргазъм - по-силен от вагиналния

Всяка пета жена, практикуваща анален секс, споделя, че е изпитала и анален оргазъм. Постигането му се дължи на стимулация с пръсти, пенис или секс играчка. Всички дами са в положение да го реализиран, написа bulevard.bg.Интересен факт е, че шансът от изпитване на анален оргазъм е по-голям, в сравнение с при вагиналния.

Всъщност при анален секс стените на матката се намират доста близо. Дори по-близо, в сравнение с при вагинално навлизане. Заради това при този тип секс е доста елементарно да получите маточен оргазъм.

Маточният оргазъм поражда при натискане на маточните стени. Кулминационната точка се крие в уцелването на верния миг на навлизане. Някои дами могат да доближат до него без даже да е належащо такова. Нужно е единствено лека стимулация с пръст или език.

Или другояче казано, аналният секс се получава посредством навлизане в ректума, като при вярната поза се подтиква и G-точката през стената, която го разделя от вагината. Това е непряко стимулиране, само че дамите, които са го изживели са безапелационни, че оргазмът е с по-висока активност.

Как да достигнете мощен анален оргазъм

Като за начало се отпуснете и започнете с масаж на бедрата от вътрешната им страна. Именно там има огромна централизация на ерогенни точки, както при мъжете, по този начин и при дамите. След това стимулирайте леко клитора, галейки го нежно с пръсти. Включете техниката със стимулация с език. Описвайте кръг, като се стараете докосванията да са напълно нежни. Тази техника е известна като "Розови листенца ".

При аналния секс вярната подготовка е доста значима. Трябва да сте оптимално отпуснати и да ползвате добър лубрикант. Вътрешната част на ректума има нервни окончания също като на вагината. Преди същинското навлизане е значимо да упражнявате плавни придвижвания с пръст, с лек напън. Всъщност характерното при аналния оргазъм е, че по-важни са паузите, в сравнение с придвижванията. Затова не бързайте, бъдете плавни в придвижванията си.

Проучвания сочат, че аналният оргазъм може да продължи от 30 секунди до 3 минути. Продължителността му зависи от това дали е смесен с маточен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР