Всяка партия, включително ГЕРБ и ДПС, могат да сключат предизборно

...
Всяка партия, включително ГЕРБ и ДПС, могат да сключат предизборно
Коментари Харесай

Продължаваме промяната готови да работят и с ГЕРБ и ДПС, но при пет условия

Всяка партия, в това число ГЕРБ и Движение за права и свободи, могат да сключат предизборно съглашение с което да подсигурява след изборите работещ парламент и несъмнено държавно управление, в случай че одобряват 5 условия. Това оповестиха в Стара Загора някогашните служебни министри Кирил Петков и Асен Василев, оповестяват от

Условията са да не се усилват налозите, а да се събират напълно , да бъдат спрени всички течове в страната, с цел да могат служащите и компаниите да получават парите си и да заплащат налозите си, образованието да работи добре, хората да могат да се лекуват качествено в страната, без да доплащат, както и да бъде осъществена смяна в закона за правосъдната власт.

Според Петков и Василев към този момент най-близо до тези критерии отдясно били, а от левия политически набор - ИБГНИ.
 Петков оглавява листата на
Петков оглавява листата на " Продължаваме промяната " в Пловдив, Василев - в Хасково

Готови са за коалиция с Демократична България и ИБГНИ

Те бяха безапелационни, че прокуратурата не работи. Ч етири месеца подаваме папки в прокуратурата и все едно, че ги пускаме в празна пощенска кутия , изясни Петков.

Двамата обявиха и че изрично поддържат президента Румен Радев. Според тях с досегашните си дейности президентът е по-скоро обединител на почтените, а не разединител на нацията, както настояват ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Запитани по какъв начин с дясна политика се реализират леви цели, Петков и Василев обясниха, че дясна политика значи да не се подвигат налозите, а да се събират, държавната интервенция и регулация на бизнеса да бъде допустимо най-малка, като в същото време образованието и опазването на здравето работят добре, а пенсионерите не живеят под прага на бедността.
 Кирил Петков: Мнозинството на честността няма да стане с политически структури
Кирил Петков: Мнозинството на честността няма да стане с политически структури

Иначе се зарадвал доста на поръчките на Манолова и Иванов

Петков бе безапелационен, че няма желание да върви до в Букурещ , с цел да получи документ, че не е жител на тази страна.

" Не желая това кой да взе участие в ръководството на България, да зависи от административен акт на непозната страна. Аз съм направил своето волеизлияние да се откажа от канадското си поданство в точния момент и съм върнал канадския си паспорт ", акцентира той и добави, че чака Конституционният съд да удостовери, че е прав.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР