Всяка партия, получила 1 процент и нагоре, през следващите 4

...
Всяка партия, получила 1 процент и нагоре, през следващите 4
Коментари Харесай

Траян Антов: Трима гласували за Мангъров - един глас за ГЕРБ?!

Всяка партия, получила 1 % и нагоре, през идващите 4 години ще взима дотация от нашите налози, нищо че я няма в Народното събрание. Субсидията е 11 лв. на един глас.

В взаимозависимост от изборната интензивност 1 % е еднакъв на 50 000 – 80 000 гласа. Ако вземем горната граница, това значи за 1 % 80 000 х 11 = 880 000 лв. на година. Всичко над 1 % подвига тази сума.

Затова хитреците от АБВ изтикаха напред Мангъров. Един човек ми сподели – Ще гласоподавам за Мангъров. Той не знаеше обаче Мангъров от коя партия взе участие.

Ако приемем, че Мангъров ще донесе на АБВ 2 %, а 1 % е 80 000 гласа, през идващите 4 години АБВ ще получава дотация от нашите налози по 1 760 000 лв. на година.

За партии с членска маса един файтон хора тази дотация обезпечава положително битие за 4 години. Което важи освен за АБВ.

Накрая отново откъс от Диана Дамянова: „ Не прощавайте! Демокрация ще има едвам тогава, когато нарушителите биват наказвани, а новите във властта знаят, че могат и ще бъдат пратени в пандиза за закононарушение против народа. Настоящата власт знае, че е безнаказана и по тази причина е вулгарна, цинична и нахална до безсрамие. “

Траян Антов

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР