Всяка от зодиите има скрити добродетели, за които или не

...
Всяка от зодиите има скрити добродетели, за които или не
Коментари Харесай

Скритите добродетели на зодиите

Всяка от зодиите има скрити добродетели, за които или не подозира или не демонстрира постоянно

И поради тези скрити страни на зодиите постоянно споделяме: ти не си характерен Рак или ти не си характерен Водолей.

Нека разберем какви са и за какво са такива.

Овен

Романтични, съчувстващи и раними. Тези хора избират да не демонстрират по-нежната си страна, крият огнената си сила. Но в реалност имат блестящо изразена мечтателност, изпълнена с мечти, илюзии и неопределени страсти. Често се сблъскват с доста по-агресивни и дръзки хора от тях самите.

Телец

Решителни, енергични и уверени. Макар че наподобяват спокойни и отпуснати, щом им хрумне нещо, стават упорити, изпълнени с ентусиазъм и пристрастеност . Лесно поемат надзор над обстановката, само че се съмняват в себе си и във опциите си. Често употребяват смелостта си, с цел да поддържат несретник, който е безгласна писмен знак.

Близнаци

Спокойни, приземени и нежни. Могат да ви наподобяват лекомислени и комплицирани, само че в действителност са доста по-стабилни, в сравнение с наподобяват. Макар че от време на време са подложени на внезапни промени в настроението. Обикновено обаче това е краткотрайно събитие. Имат способността да се абстрахират от страстите, което ги прави по-рационални и разсъдливи.

Рак

Интелигентни, умни и съобразителни. Макар че постоянно са считани за мощно прочувствени, тези хора са доста по-логични, в сравнение с останалите си мислят. Могат да са доста съобразителни и изобретателни, само че им е мъчно да показват концепциите си пред другите. Имат податливост да крият мислите и проектите си, само че прекомерно мощно се отдават на страстите си.

Лъв

Чувствителни, великодушни и предани, Лъвовете могат да ви се сторят открити и уверени. Но в действителност имат доста дълбока душа, която мъчно демонстрират. Те са великодушни и правилни, само че не показват страстите си макар своята сензитивност.

Дева

Упорити, независими и мощни. Стереотипната Дева се показва като тиха и аналитична персона, само че в реалност има огромна мощ на волята . Зад кулисите при тези хора се крие огромен лидерски капацитет, мощна, авторитетна и прелестна персона.

Везни

Критици, предани и грижовни. Често наподобяват положителни, отзивчиви и очарователни. Но от време на време са повърхностни и ненадеждни. По начало са доста чувствителни и красноречиви. Отдават огромна част от времето си за образуване на своите мисли и мнение, което да изкажат. Имат податливост да виждат неща, които другите не съумяват, защото им липсва тази проницателност.

Скорпион

Романтични, вежливи и идеалисти. Невероятно е, само че у Скорпиона има добрина и идеализъм, огромна част от които той крие надълбоко у себе си. Имат мощно възприятие за религия в справедливостта и високите правила, съчетана с готовност да пазят безпомощните и почтените. В персоналната сфера Скорпионът е съчувствен към тези, които демонстрират схващане и угриженост.

Стрелец

Дълбоки и потайни хора. Въпреки, че наподобяват безкрайни веселяци, те напълно не са повърхностни, както ни се костват на пръв взор. Интересни са им възбраните, странностите и така нататък, въпреки че нямат податливост да го демонстрират пред другите. Стрелците могат да бъдат доста отдадени на самите себе си, без значение че им е мъчно да демонстрират същинската си емоционалност.

Козирог

Философи, мъдри и остроумни, те са и извънредно внимателни. Имат податливост да пазят своите идеали, персоналните си убеждения и мисли само за себе си. Не споделят доста с другите. Трудно им е да са спонтанни. Когато въпреки всичко го вършат, стават занимателни и въодушевени, излъчват топлина и харизма.

Водолей

Приземени, реалисти и постоянни , Водолеите нормално наподобяват причудливи и ексцентрични. Но не позволявайте да ви заблудят. Прекрасно познават болките в живота. Знаят какво е възприятието да се бориш със самооценката си. Знаят какво е да си претрупан с упования. Имат мощно чувство за дисциплинираност и отговорност, на тях може да се разчита.

Риби

Осведомени, самостоятелни персони. Повечето хора виждат Рибите като мечтатели, изгубени в своя свят. Но в това време те имат и остра вътрешен глас, която се засилва, когато стартират да четат сред редовете – там, където другите не съумяват. Макар че Рибите могат да са като гъби, поемайки информацията и страстите от хората, те са доста по-безпристрастни и по-малко се поддават на мненията и въздействието на другите, в сравнение с може би наподобява на пръв взор.

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР