Всяка от типовете коса се нуждае от подходящ вид четка

...
Всяка от типовете коса се нуждае от подходящ вид четка
Коментари Харесай

Как да изберем най-подходящата четка за коса?

Всяка от видовете коса се нуждае от подобаващ тип четка за разресването и. Ще ви дадем малко хрумвания  да намерите най-хубавата за вас:

Сресването на косата е всекидневен табиет, само че множеството хора не обръщат внимание на верният метод на разресване или средствата за разресване. Щом стане въпрос за грижите за косата, постоянно фокусът пада върху употребяваните артикули, само че се оказва, че също толкоз значим е и изборът на вярната четка.
Как би трябвало да почиствате гребени и четки за коса
Всички знаем какъв брой е значимо да почистваме четките си за грим. Въпреки че нуждата от почистването на тези уреди е голяма, същото...
Прочети повече
Отново, в случай че не сресвате вярно вашата коса, това ще се трансформира в проблем в дълготраен проект. Всъщност не е нужно да стартирате от корените и да вървите надолу, би трябвало да разплетете всички възли, които се образуват в краищата, за избягването на  накъсване на косъмчетата. След като изберете съвършената техника за разресване, ето по какъв начин да изберете вярната четка за вашия вид и текстура коса.

Четка за рядка коса

Рядката коса е с най-малък диаметър от по-дебела и тази специфичност я прави по-податлива на раздробяване и усложнение по нейните краища. Ако вашата коса е от този вид,  ще ви би трябвало повече самообладание и внимание при нейното разресване. Това постоянно важи, само че най-много след измиването и. Мократа и рядка коса е по-малко еластична и склонна към накъсването и.

Поради тази причина, разресването с четка сигурен метод за нанасянето на безвъзвратен тип вреди. След измиване би трябвало да отделите още няколко минути, разплитайки деликатно възлите от нея. Изборът на вярната четка за тази обстановка такава със объл вид нишки от найлон. Такава четка ви разрешава да работите по внимателен метод, който покрива вярно фината коса, без да я отслабва.
Мисията допустима: Евтин метод да върнем живота на четката за коса
На какъвто и модел четка за коса да заложите, единствено след няколко потребления тя се замърсява, събира нишки и нечистотия. Ако не желаете да...
Прочети повече
Четка за гъста коса

Ако вашата коса е гъста, подобаващата четка за нея би трябвало да е по-голяма от тази за рядка коса. Хубаво е нейната форма да е кръгла. Освен това, може да бъде направена от примес от найлон и естествени нишки.  Когато косата е по-гъста, в действителност е доста значимо да се уверите, че има добър баланс сред косата и четката. Също по този начин, колкото по-гъста е вашата коса, толкоз по-важно е да можете да изпълнявате всяко придвижване допустимо най-плавно.

Четка за чуплива или къдрава коса

Ако косата ви е  чуплива или къдрава знаете, че разресването и е трудоемко, като е добре да се реализира рядко и постоянно, когато вашата коса е намокрена. Рискът от това е, че косата ще се накъса или наруши състава си. Най-доброто време за разресване е леко избързване с забрадка след измиване, това ще остави леко навлажнена вашата коса. След разресване нанесете стилизиращ артикул с овлажняващо деяние и използвайте пръстите си, с цел да оформите кичурите.
Четка със студена плазма ликвидира въшките за ден
Немски учени от института за технологии на повърхностите и фините пластини Фраунхофер са създали " електрическа четка ", която единствено з...
Прочети повече
 Най-добрата за къдрава коса е четка с натурален косъм. Къдравия тип коса е естествено суха, заради което естествената четка за коса и обезпечава оптимално систематизиране на естествените й масла, без да ги задържа и придавайки лъскавост на косата. Ако желаете да оформите или изправите вашата коса с преса, четката би трябвало да бъде заоблена, с цел да държи косата плътно и внимателно.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР