Всяка от нас знае кога свършването й е взривяващо и

...
Всяка от нас знае кога свършването й е взривяващо и
Коментари Харесай

Първият ми скуирт в живота съсипа кожените седалки на колата му

Всяка от нас знае по кое време свършването й е взривяващо и по кое време просто изпитваме леко наслаждение. Честно да си призная постоянно съм мечтала да стигна до точката на най-силния оргазъм за дамите, скуиртът. Това е положението, в което безусловно се празните, а големи количества течност пръскат на всички места. Ако не ви се е случвало до момента може даже малко да се стреснете, само че повярвайте ми – всеки мъж, съумял да ви докара до това положение ще се усеща като Бог в спалнята. 

Виж още: Правих тройка с две от най-известните инфлуенсърки у нас за скрито видео

Август се оказа много отегчителен, по тази причина се наложи да звънна на един другар, който е много прочут столичен мачо и се приказва, че мъжкото му достолепие е с впечатляващи размери. Освен, че е бил с много певици, без да споделям имена, до мен стигна информацията, че по този начин е подлудявал дамите в спалнята, че са му се обаждали да го молят за още. Само ще подскажа, че това момче е с извънредно за България име и леко мургав загар, а тялото му е просто превъзходно.

Той се съгласи да се забележим и откакто няколко дни спортувахме във фитнеса, аз му споделих, че ми се прави нещо диво. Също му намекнах в неналожителен диалог за секса, че в никакъв случай не съм свършвала в действителност брутално. Видях леката му усмивка, само че не сподели нищо, а в една петък вечер ме предложения да се  повозим на Витоша. Искаше да забележим зашеметяваща панорама, само че когато стигнахме, той зави към известен реновиран спа хотел. 

Виж още: Всичко се обърка и претърпях същински смут: Направих си пластична интервенция на дупето като на Андреа

Имахме резервация, топихме се в джакузито, а аз признавам си пийнах повече от разрешеното. След като добре ме разгорещи със спа и мръсни приказки, някъде малко преди среднощ стигнахме до гледката. Той спря колата, изгаси фаровете и незабавно стартира да ме целува. Каза ми, че в този момент ще получа това, за което бленувам. Отначало стартира постепенно единствено с шептене в ухото ми и пръсти, които влизаха все по-дълбоко в мен, а по-късно правихме безумно див секс.

Когато мислех, че сме свършили и започнах да се обличам, той сподели да не бързам толкоз и вкара доста надълбоко пръстите си покрай джи точката ми. Започна да се движи толкоз бързо и дълбоко, че аз желаех да се отскубна, само че той не ми даде. Все по-бързо и все по-дълбоко, до момента в който най-после не виках от наслаждение и ми се струваше, че цялата му ръка ще влезе в мен. Изведнъж просто спря, а при последващия внезапен подтик започнах да приключвам по този начин както в никакъв случай преди. Водопадът, който безусловно опръска всичко към нас ме накара съвсем да припадна и да се свлека от кеф в ръцете му, а той единствено се засмя и сподели, че това е нещото, което заслужават принцеси като мен. 

Виж още: Девствена още веднъж?! Нарочно не върших секс цяла година и няма да повярвате какво се случи

Съсипах кожените седалки на колата му, само че той ми даде обещание да ме потърси за още. Тайната, сподели ми, в това да накараш дамата да скуиртва е  първо да си правил с нея дълъг и уморителен секс, тъй че тялото й да е мега изморено, а мозъкът мега благоразположен към оргазми и провиснал, по-късно всичко е в верните придвижвания. Обещах му, че ще се върна за същото, тъй като беше ф-е-н-о-м-е-н-а-л-н-о!

Текстът е художествена небивалица на създателя и всяка аналогия с действителни лица и събития е изцяло инцидентна.

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР