Всяка община в Благоевградска област има свои представители в листата

...
Всяка община в Благоевградска област има свои представители в листата
Коментари Харесай

БСП - Обединена левица регистрира с листа с 22 кандидат-депутати с водач Кирил Добрев

Всяка община в Благоевградска област има свои представители в листата за кандидат-депутати на Българска социалистическа партия -Обединена левица. “Сбъдваме една фантазия на всички хора с леви убеждения - на тези избори да могат да избират всички нас дружно с един номер в една листа ” - сподели лидерът на листата Кирил Добрев, който е от Гоце Делчев и добави, че в персонален проект постоянно е приемал най-отговорно всяка политическа задача, само че тази - да води листата в родния край приема като най-сериозна и най-отговорна, тъй като счита, че кръвта вода не става. 
Българска социалистическа партия -Обединена левица се включва в предизборната акция с платформа от написани 100 решения на наболели проблеми във всички сфери на живота. “Не може да бъде Благоевград на последно място в страната по приходи, не може! При всички дадености, които има това е неприемливо - сподели още Кирил Добрев - ще работим главно с дейното потомство, повишение приходите на хората е една от главните ни дела! ”
Листата на Българска социалистическа партия - Обединена левица сплотява съразмерно Българска социалистическа партия, “Изправи се България ”, “Левицата ” и други леви формирования. Следващата седмица Българска социалистическа партия - Обединена левица ще открие публично предизборната си акция в Благоевград и ще показа всеки един от претендентите за народни представители.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР