Всяка нова любовна връзка се отличава от всички останали. Ние сме

...
Всяка нова любовна връзка се отличава от всички останали.
Ние сме
Коментари Харесай

Ето какво можем да научим за връзките от жените, които винаги успяват с мъжете

Всяка нова любовна връзка се отличава от всички останали.
Ние сме разнообразни във всяка една, само че пък има неща в държанието ни, които постоянно ще се демонстрират. Вероятно няма жена, която да не си е задавала въпроса по отношение на оня вид дами, които умеят да омайват мъжете, да основават трайни взаимоотношения, по какъв начин тъкмо го реализират. Те не вършат невъзможни неща. На първо време поставят старания за връзката си. Какво друго можем да научим от тях?

Не се държат като захласнати
Този вид дами в никакъв случай не се пробват да впечатлят непременно един мъж. Правят го доста тънко. Държат се зряло, само че не и скучно. Няма преструвки и подсмиване в държанието им, само че това не значи, че не са занимателни и не се смеят от сърце. Могат да покажат интерес, само че не си разрешават да са завладяващи с наличието си, когато са привлечени от даден мъж или когато към този момент са по отношение на него.

Не се тревожат за това какво мисли той
Повечето дами, започвайки нова любовна връзка, желаят всичко да е идеално, имат терзания от това какво ще си каже сътрудникът им, какво си мисли в дадена обстановка и т. н. От друга страна, дамите които са положителни партньорки и съумяват да основат трайни връзки, се стараят да поддържат същински, безгрижни, само че когато се постанова и съществени диалози, посредством които опознават половинката си. Не се вманиачават, не се съмняват в себе си че са почтени за тази връзка, не са напрегнати.

Не го принуждават да поеме ангажимент
Когато не търсим просто секс, несъмнено, че е значимо още при започване на срещите да си изясним кой какво търси и чака от тези взаимоотношения. Понякога обаче нещата не се развиват по този начин както ни се желае. И ние чакаме мъжът да поеме ангажимент и когато това не се случва по ред аргументи, вършим всичко допустимо да го принудим. Това не работи в любовта. Още нещо, което можем да научим от дамите, след които мъжете тичат е, че се концентрират върху личния си живот, като се ангажират с другари и действия, които не всеки път включват него. Показват му своята уверена самостоятелност само че са и почтени по отношение на бъдещите си цели.

Не забравяйте личните си потребности и стремежи
Първата и най-важна връзка, която имаме е тази със себе си. Много дами вършат грешката в любовни взаимоотношения да отдават прекомерно огромно внимание на желанията и потребностите на мъжа, забравяйки за себе си. Постепенно се пробват да се трансфорат в това, което той желае, губейки своята еднаквост. Отказват се от фантазии, цели, даже от време на време неглижират външния си тип.

Никога не толерират неуважително държание
То може да има доста проявления. Затова е значимо и в любовна връзка да се научим да слагаме здравословни граници. Да не разрешаваме сътрудникът ни да ни вменява възприятие на виновност, да ни убеди, че не сме почтени за обич, че не можем да реализираме фантазиите си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР