Всяка нова година започва с планове за предстоящите 12 месеца.

...
Всяка нова година започва с планове за предстоящите 12 месеца.
Коментари Харесай

Плановете на Уилям и Кейт за 2024 г.

Всяка нова година стартира с проекти за идните 12 месеца. И до момента в който за някои това значи обещания за повече тренировки, здравословно хранене и време за околните, за принца и принцесата на Уелс нещата са по-стриктни.
 Кейт Мидълтън и какво значи кралско синият й тоалет на Коледа
Скритите кодове на Кейт Мидълтън

Принцесата още веднъж приказва с облеклата си

Принц Уилям и Кейт Мидълтън към този момент имат напълно ясна и евентуално написана черно на бяло концепция по какъв начин ще протекат първите шест месеца на 2024 година, тъй като графикът на работещите членове на кралското семейство се приготвя овреме.

Така научаваме въпреки и импровизирано, тъй като не е доказано от двореца Кенсигтън, че Уилям и Кейт ще посетят Рим в качеството си на принц и принцеса на Уелс. Пътуването ще е напролет.

За момента няма детайлности за програмата им, само че е прекомерно евентуално двамата да посетят и Ватикана, с цел да се срещнат с папа Франциск. Последното публично пътешестване на Уилям и Кейт беше в Карибския район през март 2022 година

2023 година пък мина без пътувания за Кейт Мидълтън. Докато тя беше във Англия, пътува само до Полша в качеството си на публично лице. Пътуването му до Сингапур за премиите Earthshot e негова частна самодейност и не се води за държавно посещаване, разясняват People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР