Всяка нова година носи не само надежда и радост, но

...
Всяка нова година носи не само надежда и радост, но
Коментари Харесай

4 зодии, които ще бъдат пазени от беди от висшите сили през 2020 година

Всяка нова година носи освен вяра и наслада, само че и грижи. Астролозите описват за 4 зодии, които няма да имат огромни проблеми през 2020 година. Защото през цялата година те ще бъдат защитавани от висшите сили.

Овен

През 2020 година за Овните от небето ще падат дарове от ориста. Това ще бъде в действителност сполучлива година за тях. А с цел да не им се замае главата от толкоз триумфи, небесата ще научат Овена на въздържаност и мъдрост.

Рак

Раците постоянно са се славили със своята нерешителност и предпочитание да имат врабче в ръка, в сравнение с да гонят орелв небето. Но през новата година висшите сили ще създадат интуицията на Рака още по-силна. И това ще разреши на представителите на тази зодия да поемат огромен риск. И, несъмнено, да завоюват.

Дева

Небесата ще пазят Девите безусловно във всичко. Затова не трябва да се изненадваме от фантастичния шанс на представителите на тази зодия. В самото начало на идната година шансът ще споходи Девата и няма да желае да си тръгне.

Стрелец

Астролозите дават обещание на Стрелците година, изпълнена с ярки и радостни събития. Ще има толкоз доста от тях, че даже на такива оптимисти като Стрелците може да им наподобява, че всичко това не е инцидентно. И по този начин ще се окаже. През 2020 година небето надеждни ангели-хранители ще водят Стрелеца единствено по хубавите пътища на живота.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР